středa 5. května 2021

Zvonkohra závěsná

Vydává jemný a harmonický zvuk. Achátová zvonkohra fialová. Vše co potřebujete najdete v sadě a můžete se dát do práce.


Balení obsahuje kovové zvonky, korálky, pěnové tvary, šňůru, jehlu. Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o opatřeních, která jsme zavedli v souvislosti s epidemií a nařízeními vlády.

Abychom co nejvíce omezili náš pohyb a osobní kontakt, počínaje dnem 16. Harmonizační Feng shui věnečky. Domov je odrazem jeho obyvatel. Pokud v něm nějaká část chybí, je zanedbávaná nebo má negativní energii, vždycky se to odrazí v životě těch, kteří tam bydlí.


Zvonkohra kovová závěsná motýl. Vyberte si závěsnou dekoraci na porovnávači nábytku a dekorací. Závěsná zvonkohra se sedmi achátovými plátky. Na zvonkohře je tepaných zvonků.

Zvony, zvonkohry zvonky a zvony se SRDCem. Je ručně tepaná jako reliéf a upravovaná povrchově. Tato je navíc ozdobená dřevěným doplňkem v podobě ptáčka, možná tak přiláká na vaši zahradu i jeho živé kamarády. Vhodná jako dekorace interiérů i exteriérů.


Tato zvonkohra je vhodná všude tam, kam chcete přinést radost a zvuk do prostoru. Jemné cinkání nepůsobí rušivě a naopak zpříjemní Váš pobyt na čerstvém vzduchu.

Zpevňující lak na nehty dm

Zpevňující lak na nehty dm

Pestré barvy, lesklé, matné, metalické - vyberte si lak podle vašich představ a zakupte online! Zpevňující laky na nehty - nakupujte pohodlně z domu! Parfémy, líčení i přírodní kosmetika - vyberte si z nabídky desítek online obchodů a drogerií. Silný vysoce přilnavý, zpevňující gelový lak bez Uv lampy,pro zpevnění nehtů a na přechod mezi umělými a přírodními nehty. Středně hustý ,vysoce přilnavý lak na nehty s UV rozjasňuj.


Jeho složení obsahuje látky vyživující nehty a podporující jejich růst. Zároveň díky němu nehty získají zdravý lesklý vzhled a lze použít také jako podklad laku barevného. Nejoblíbenější přípravky pro péči o nehty. Dodá jim tvrdost a pevnost, zároveň je hloubkově vyživí a hydratuje.


Lak na nehty zpevňující 6Transparent ml ZAO. Chrání nehty před vnějšími vlivy a posiluje jejich strukturu. Lze jej použít samostatně nebo.


Zpevňující lak na nehty dm

Věnujte speciální péči o křehké a třepící se nehty. Speciální lak posiluje nehty , hluboce hydratuje, poskytuje nehtům pružnost a dodává jim zdravý vzhled. Tento gel zároveň zamezuje tvorbě záděrek v okolí nehtů.


Po aplikaci nepilujte hrany nehtů! Klientku informujte, že sama doma nesmí nehty zkracovat – naruší tím trvanlivost ošetření. Vysoký obsah pigmentu zaručuje bohatou barvu s vysokým krytím. Vysoce účinný gelový film zajišťuje krátkou dobu schnutí.

pondělí 3. května 2021

Zvonkohry

Zvončeky a zvonkohry svojimi tónmi rozospievajú a povzbudia telo i ducha. Zaveste si zvonkohru v byte, na balkóne alebo na terase. Prvé zvonkohry boli vyrobené z kosti, dreva, bambusu a škrupín.


Ich účelom bolo zbavenia sa zlých duchov, vysielanie varovných signálov ale aj strašenie vtákov od úrody. Byly a jsou dodnes zdobené, nebo vyřezávané a visely z okapů sakrálních staveb.

Moderní zvonkohry mohou být také ovládány programově na dálku prostřednictvím počítačů a za pomoci elektrického, pneumatického či kombinovaného pohonu zvonů. V porovnání se strunnými nástroji, kde se používá jako zesilovač vibrační, převážně dřevěná deska pro zesílení vibrací struny, nebo v porovnání s mosazným dechovým nástrojem, který je vybaven rozšířenou kovovou laděnou trubicí pro zesílení hlasitosti. Môžu sa použiť aj ako klasické hudobné nástroje.


Máme jedinečný výber, iba u nás na Slovensku. U zvonkohry , či tibetskej miske si môžete vypočuť zvukovú ukážku, alebo pozrieť nahraté video. Vyrábíme a dodáváme lineární motory, věžní hodiny, rozhlasové ústředny, spínací hodiny, zvony, zvonkohry , ohebné pružné sloupky. V naší nabídce najdete různé množství krásných zvonkoher.


Zubní sprchy

Podobně jako další zubní sprchy slibuje odstranit až 9procent zubního plaku a eliminovat krvácivost dásní. Sonický kartáček nabídne 30. Dále má funkci Smartimer pro automatické vypnutí, nebo funkci Quadpacer, která je 30s časovačem. Vhodné pro osoby, které chtějí používat elektrický zubní kartáček i ústní sprchu. Je tedy komplexním vybavením pro ústní hygienu.


Vybírejte si Ústní sprchy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Ta má ergonomickou rukojeť, trysku otočnou o 360° a výměnné nástavce. Vestavěný zásobník je určen až na nástavců, v základním balení máte k dispozici různých druhů nástavců pro různé typy zubní hygieny, celkem jich je 8. Zubní sprcha také příjemně masíruje dásně, redukuje jejich krvácení a pomáhá při paradentóze. Zubní sprchy mívají zpravidla několik režimů čistění, takže si můžete zvolit takový, který vám bude vyhovovat.


I když jsou na trhu mezizubní kartáčky, dentální nitě a další pomůcky, přece jen příjemnější je dočišťování pomocí mikrobublinek z ústní sprchy. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Oblíbené příspěvky