pondělí 15. března 2021

Zavařovací hrnec domo návod

Nejen že s jeho pomocí můžete zavařit ty nejoblíbenější dobrůtky z vaší zahrádky, také ho využijete k blanšírování zeleniny. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Plně automatický zavařovací hrnec s digitálním ovládáním a přesným termostatem. Vhodný pro zavařování, sterilizaci ovoce a zeleniny, nebo pro přípravu horkých nápojů i guláše.


Objem l, LCD displej, plynulé nastavení teploty až do 100°C, časovač. LCD display je velký a modře podsvícený, takže vás vždy bude informovat o všem, co potřebujete. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Uschovejte si tento návod k obsluze a předejte jej spolu se zařízením případným budoucím majitelům. Naučte se používat zavařovací hrnce.


Stáhněte si náš český návod na najdinavod. Hrnec lze použít i na vaření, nebo díky výpustnému kohoutu i pro výdej nápojů. Jak vybrat zavařovací hrnec. Dalo by se říci, že téměř jednoúčelovým, i když fantazii se meze nekladou. Abyste měli představu o podobě tohoto produktu, hned v úvodu vám nastíníme hlavní rozdíl mezi klasickým zavařovacím hrncem a elektrickým.


PDF návod ke stažení Tlakový hrnec Fissler Vitaquick l: Ideální nástroj na vaření pro každého, kdo oceňuje moderní vaření, kvůli krátkému času vaření, zachování vitamínů, minerálů a chuti. Zavařování nebylo nikdy jednodušší. Pro mne je ta nízká teplota dost důležitá. Doufáme, že jsme vám pomohli vybrat ideální zavařovací hrnec podle naší recenze a že s ním zavaříte mnoho zeleniny a vytvoříte mnoho kompotů.


Doufáme také, že daný model zavařovacího hrnce. Tenhle drobek v nerezovém provedení o objemu litrů dokáže efektivně zpracovávat velké množství kompotů, marmelá dětské výživy a dalších dobrot. Výborně poslouží také pro udržování horké polévky nebo guláše před jejich servírováním, pro blanšírování zeleniny, nebo ohřívání ve vodní lázni.


Práce s ním je tak snadná a pohodlná - nastavíte teplotu a dobu zavařování a máte hotovo - zavařování s tímto hrncem si prostě zamilujete. Kompletní informace o produktech značky Domo - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Domo na jednom místě - Heureka. Smaltové provedení zajišťuje dlouhou životnost a umožňuje používat přístroj na svařené víno i jiné horké nápoje.


Hrnec je použitelný i na ohřívání a udržování teploty nápojů či polévek. Praktickým prvkem je vypouštěcí ventil, který v hrnci nechá případný sediment. Elektrické zavařovací hrnce jsou neocenitelnými pomocníky pro milovníky marmelád a džemů. Bohatou úrodu ze zahrádky zpracujete s hrnci na zavařování raz dva.


Vyberte si ten pravý na FAVI. Jen u nás najdete desítky produktů z vašich oblíbených e-shopů na jednom místě. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nerezové provedení zajišťuje dlouhou životnost a umožňuje používat přístroj na svařené víno i jiné horké nápoje. Rozhodujete-li se, které provedení hrnce zvolit, na výběr máte buď smaltovaný nebo nerezový zavařovací hrnec. Smaltovaný hrnec je levnější, nicméně nerezový více vydrží a snadněji se. Díky zavařovacímu hrnci Professor ZVH2můžete jednoduše konzervovat potraviny dle Vašich vlastních představ.


Standardem, který odpovídá požadavkům 4členné rodiny, bývá 5l hrnec vhodný pro přípravu až kg potravin najednou. Výběr je ovlivněn ovlivnit také způsob čištění. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky