čtvrtek 25. března 2021

Závěsné regálové systémy

Jejich montáž je velmi rychlá a snadná, neboť stačí připevnit ke zdi pouze horizontální vodicí. Posuvné regálové systémy Flexitek Vám umožní ve stejném prostoru uložit až dvakrát tolik materiálů, archiválií nebo zboží anebo potřebujete pro skladování stejného množství materiálu pouze polovinu prostoru. Obslužnou uličku si vytvoříte právě tam, kde ji potřebujete. ELEMENT SYSTEM - Regály pro domácnost. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti.


Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře.

Základní regálový nosník pro široké použití s dvěma háky a pojistkou proti nechtěnnému vysunutí police směrem dopředu. Na tento nosník lze umístit polici s čistou hloubkou 1mm. Vybavíme Vaše skladové prostory Máme bohaté zkušenosti s vybavováním firemních skladovacích prostor.


S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě. V rámci nákupu u nás budete mít k dispozici odborníka na regály a regálové systémy , který Vám poradí s výběrem regálů. V případě potřeby vypracuje analýzu několika vhodných řešení regálového systému.


Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Posuvné regálové systémy se obecně vzato používají zejména tam, kde je třeba ušetřit místo – vhodné půdorysné řešení může úložnou kapacitu zvýšit až na dvojnásobek, pojížděním regálů po kolejnicích v podlaze lze vytvořit uličku právě tam, kde ji zrovna potřebujeme.

Regálové systémy se závěsnými koši Systém lze donekonečna rozšiřovat bez ohledu na rozměry regálu. Díky variabilně použitelné drátěné přepážce máte naprostou tvůrčí svobodu při prezentaci zboží. Ak uvažujete o kúpe viac regálov, väčšinou narazíte na problém, ako vyriešiť miesto v rohu, ktorý klasické regály prekrývajú a bráni prístupu do police. Sestavte si regálový systém na míru včetně dílenského vybavení nebo vyzkoušejte bazarové regály. Kvalita, super cena, osobní přístup - PEMATROS.


Něco k zamyšlení: Mohli byste ve vaší firmě vlastně fungovat bez regálových systémů? Protože pomocí stohování splníte všechny požadavky na organizaci procesů, logistiku a bezpečnost. Lankové závěsné systémy pro prezentaci ve výkladních skříních, galeiích či v interiérech.


Sestavy pro prezentaci nabídky realitnách či cestovních kanceláří. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku. Kovové regály a regálové systémy , skladovacie regály. Díky nepřetržitému vývoji pružně reagujeme na individuální požadavky architektů a nové stavební technologie. Pro přehledné připravení sorti.


S rozsáhlými možnostmi uspořádání a fascinujícím výběrem materiálů, povrchů a barev. Profi regály a regálové systémy pro všechna odvětví průmyslu, obchodu a služeb dodává společnost Altic Point s. Zajišťuje rovněž odbornou montáž regálových systémů. Naše regály a regálové systémy se snadno přizpůsobí i vaší firmě.


Běžně vybavujeme malé i velké prodejny, menší kanceláře i obrovské sklady.

Pomáháme s členěním zboží největším knihkupectvím, významným automobilkám i stavebním společnostem. Kromě toho dovoluje kombinace zařízení s posuvnými regály a retraku výrazně vyšší výkon při manipulaci. Dodáváme a montujeme regálové systémy všech typů a světových značek. Konzolové regály vyrábíme pod vlastní značkou.


Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály na pneumatiky, regály se šikmými policemi, regály na sudy, konzolové a paletové regály atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky