čtvrtek 19. září 2019

Philco pw 59 d

Buy Direct From SoakSleep. Price Promise Guarantee. Discover Quality Products That Support Your Sleep. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.

Právě celkový vnitřní objem 1litrů je jednou z největších předností tohoto zařízení. Police jsou vyrobeny z tvrdého dřeva. Nejdůležitějším faktorem péče o ušlechtilé víno je zachování té správné teploty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vaše cena (včetně DPH a PHE) 14. Chladiaca zóna je rozdelená do dvoch menších zón, zvlášť pre chladenie bieleho a zvlášť pre chladenie červeného vína kvôli odlišnej koncovej teplote. Dvouzónová vinotéka Energetická třída A Kapacita lahví Teplota 5°C – 20.

Vinotéka je vybavená digitálním ukazatelem nastavené teploty a digitálním ovládáním. Láhve se ukládají na dřevěné police. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vinotéka umožňuje oddělené regulace teploty vnitřního prostoru a díky digitálnímu ukazateli teplot máte vždy přehled o tom, jestli se o vaše víno dobře pečuje.


Kapacita lahví Energetická třída A Roční spotřeba energie: 1kWh Teplota 5°C – 20°C Nastavení dvou teplot Vnitřní vlhkost 50- Digitální displej. Výdejní místo v Havířově JE OTEVŘENO. Nové, nebo již vytvořené objednávky s osobním vyzvednutím zboží budou připraveny. Pro odběr zboží použijte zvonek na dveřích provozovny.


Jedná se o výprodej s plnou zárukou a 1 stavem. Tento kus má pouze poškozený přepravní obal. Na všechny vestavné i v. Volně stojící vinotéka v kombinací černá, nerez se stane působivým doplňkem každého.


Vinotéka umožňuje oddelenú reguláciu teploty vnútorného priestoru a vďaka digitálnemu ukazovateľu teplôt máte vždy prehľad o tom, či sa o vaše víno dobre stará. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: (). Má interiér osvětlený pomocí LED světel a jednoduché senzorové ovládání.


Porovnat podle parametrů Odebrat ze s. Disponuje vnitřním objemem litrů a kapacitou pro uložení lahví. Je vybavena automatickým odmrazováním, díky kterému se uvnitř vinotéky netvoří le i speciálním systémem pro cirkulaci vzduchu. Philco PW zobrazit galerii. Sprawdzone sklepy na Skąpiec.


Please feel free to join us! Unlock sections of the Phorum that non-members cannot see. Voľne stojaca vinotéka PHILCO v čiernom prevedení na skladnenie fliaš vína pri teplote °C.


Technické parametre: Možnosť umiestnenia Voľne stojaca Prevedenie Vínotéka Objem chladničky 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky