pondělí 9. září 2019

Lis na ovoce výroba

Kterak jsem během neděle vyrobil lis na ovoce ze starých krámů a vylisoval první jablečný mošt. Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Kostra lisu na ovoce je vyrobena ze smrkového dřeva, základna pro válec a lisovací zátka je z dřeva bukového.


Vanička a válec je z nerezového plechu. Dobrý pomocník pre lisovanie ovocia, náplň sú. Prodám lis na ovoce o obsahu cca L.

Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Kontakt pouze telefonický. Lis se skládá z pevného stabilního rámu, kolébky a odnímatelného perforovaného koše s víkem. Kolébku lze v rámu vyklopit a ve vyklopené poloze zajistit. Díky tomu lze koš po lisování velmi snadno vyprázdnit.


Aby do moštu nepronikaly kousky lisovaného ovoce , vkládá se do koše filtrační vak. Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme. Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení.

Lis na ovocie 20l, kvalitná česká výroba. Hodnotenie produktu:. Rámové lisy Slúžia taktiež na lisovanie šťavy z rozdrvených jabĺk, hrozna a iného ovocia. Lisovacia skrutka tu nie je pevne pripojená k základni, ale cez rám lisu tlačí.


Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu.


To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Výroba domácího moštu s lisem na ovoce - postup. Nezadržitelně se blíží hlavní sezona sklizně jablek a hrušek.


Pokud očekáváte velkou úrodu a přemýšlíte, jak ovoce zpracujete, máme pro vás zajímavý tip. Lisy a drtiče na ovoce ruční - výroba a prodej. Pravidelně doplňujeme informační články o přístrojích na zpracování ovoce , které náš e-shop nabízí. Zejména se jedná o lis na ovoce , moštovač, drtič ovoce a příslušenství jako filtrační roušky apod. Pro snazší výběr uvádíme také uživatelské recenze lisů na ovoce a ostatního námi nabízeného zboží.


Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l.

Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisování ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek. Objemy lisů jsou od 12l do 70l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky