pátek 27. září 2019

Perličková masáž do vany s vyhříváním

Možnosťou relaxácie je veľké množstvo. Bublinková masáž působí příznivě na činnost srdce, zlepšuje prokrvování a prokysličování svalů a napomáhá. Dopřávejte si ji klidně každý den - vyberte si ze široké nabídky hydromasážních van a užívejte si masáž kdykoli se vám zachce, v pohodlí vašeho domova. Pokud mezi hotovými masážními vanami nenacházíte právě tu, kterou byste si přáli, nezoufejte a kontaktujte nás – zajistíme instalaci hydromasážního systému do vámi vybraného typu vany.


Pre správne fungovanie nášho tela a celkovú fyzickú i psychickú pohodu je veľmi dôležitá relaxácie.

Hydroterapie (působení vody na lidské tělo) se používá k příznivému léčení již od dob Antiky. Veľmi osvedčenou a tiež často používanou metódou relaxácie sú rôzne typy kúpeľov a najmä potom perličkový. Pokud nepotřebujete uvolnit celé tělo a stačí Vám pouze masáž nohou, tak k tomu Vám pomůže perličková lázeň.


S tou si příjemně užijete prohřátí a namasírování chodidel. PR-C05 má dva vestavěné vibrační motory na bocích přístroje zabezpečující relaxaci. Do koupele si můžete přidat vonné esence či pěnu a už Vám nic nechybí k tomu, aby jste si užily Vaši koupel s perličkovou podložkou.


Masážní podložka do auta PR-CMasírovací přístroj PR-Cmasíruje oblasti zad a stehen a přináší tak úlevu svalům a zlepšení krevní cirkulace.

Také můžeme koupelový sáček louhovat v nádobě s teplou vodou a tu pak vlít do vany. Příprava Koupelový sáček vložíme do vany s teplou vodou příjemnou vašemu tělu a necháme minut louhovat. Má funkci automatického vypnutí po minutách. Její předností je možnost použití aromatických olejů. Relaxační perličková podložka do vany , jejíž součástí je dálkové ovládání.


Vybírejte si Masážní přístroje podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V současné době výrobek Sanowell MediSpa vyprodán, a nebude v dohledné době vyráběn. Vzduchová( perličková ) masáž - Pomocí čerpadla je vháněn vzduch do trysek, které jsou umístěny na dně vany.


Relaxačná perličková podložka do vane, ktorej súčasťou je diaľkové ovládanie, s rozmermi 1× cm. Také se tomu říká perličková koupel ( perličková koupel — skrze vzduchové trysky masírují celé tělo). Celá perličková koupel do vany je zabalena v pěkné dárkové krabičce.


Tato perličková koupel je výkonná a má pevný rošt. Perličková lázeň, perličková koupel do vany. Jako chráněná dílna jsme podle zákona č. Právě kvůli bublinkám, které vodou prostupují a masírují tělo, se někdy tato koupel označuje jako bublinková koupel či bublinková masáž.


Možno voliť z dvoch rôznych masážnych funkcií.

S funkciou ohrevu vody. Predám úplne novú nepoužitú perličkovú kúpeľ značky MEDISANA. Protiskluzové gumové nožičky. Ve výbavě je i dálkové ovládání,které jsme ztratili.


Jde to samozřejmě používat i bez něho. Programy se volí ručně. Bez dálkového ovládání prodávam za 80- Kč. Odnímateľné masážne valčeky a guličky.


Trysky: vodní maxitrysky (možnost uzavření každé trysky zvlášť) na bočních stěnách, vodní mikrotrysky v zádové části a vzduchových trysek ve dně vany. Příjemné na perličkové lázni je rovněž její snadná aplikace. Jedná se o přístroj, který má podobu roštu a po vložení do vany a jejím napuštění vytváří bublinky vzduchu. Ty poté svým prouděním jemně masírují pokožku a proto je také tato procedura někdy označována jako bublinková koupel, či bublinková masáž.


Intenzitu lze nastavit buď přímo na podložce nebo přes dálkové ovládání. Ionizátor do auta KJ-604-V 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky