pondělí 16. září 2019

Teflonová podložka na žehlení

Teflonový potah na žehlící prkno ALUT - decoDoma. Vrchní strana je z thermoreflexního materiálu ALUTEX, který odráží teplo a usnadňuje žehlení. Deka na žehlení o rozměru 1x cm. Spodní strana mm molitan. Obě vrstvy spojeny po obvodu lemovkou.


Teflonová podložka na žehlení

Rukavice na žehlení Rukavice slouží jako podložka při žehlení těžko dostupných míst oděvů. Zefektivní a urychlí proces žehlení díky kovovému vláknu odrážejícímu teplo zpět do oděvu. Při grilování na teflonové podložce se nemusíte obávat připálení. Zázračná podložka na gril - zjednoduší každé vaše grilování. Vhodná pro všechny typy jídel od masa, ryb, zeleniny až po vejce.


Jídlo zůstane měkké, nepřipálené, šťavnaté a chutné. Tato jedinečná teflonová gril podložka zjednoduší každé vaše grilování. Xavax fólie na pečení nebo grilování, kterou můžete opakovaně použít na svůj gril nebo na místo pečícího papíru. Grilovací podložka , nepřilnavá teflonová podložka na grilování možnost.


Teflonová podložka na žehlení

Vďaka teflónovým podložkám sa vyhnete kl. S touto podložkou budete moci grilovat i menší kousky masa, ne. Prémiový potah na žehlení 2vv sobě kombinuje extra komfort, vrstvy potahu a rychlejší žehlení díky odrazu tepla v metalizované bavlně.


Grill mat the little known BBQ secret that makes you barbecue better, we share it with you! Praktická podložka , s kterou budete moci grilovat i drobné kousky masa anebo i čínské speciality, které by Vám mřížkou propadly! Pořiďte si tuto podložku na grilování Je vhodná. Podložka sedí přímo na roštu, už nikdy více Vám nebude jídlo propadávat.


Teflonová podložka na žehlení

Vůbec nevadí, podložku je možné použít jako zdravé vymazání plechu, když děláte pizzu, pečete domácí pečivo nebo v. Metaltex ponúka základné potreby a pomôcky pre domácich, začínajúcich i pokročilých kuchárov. Vaša kuchyňa by nebola kompletná bez tohto praktického kúsku. Není třeba vytahovat žehlící prkno! Stačí položit tuto teflonovou deku na linku, stůl či pračku a můžete bez obav žehlit. Využijete vždy když potřebujete narychlo něco přežehlit.


Ideální na cesty, je skladná, lehká a měkká. Potah na žehlící prkno je nedílnou součástí každého žehlícího prkna. Tento potah usnadňuje žehlení. Je vhodný na všechna bežně dostupná žehlící prkna s rozměry 1× centimetrů. Je vyroben ze stoprocentního polyesteru.


C - materiál: 1 polyester - rozměr: x cm. U zboží Leifheit řešíme reklamace okamžitou výměnou zboží za nové! Tieto webové stránky ukladajú v súlade so zákonom na Vaše zariadenie súbory , obecne nazývané Cookies. Používaním stránok tým vyjadrujete súhlas.


Cookies sú malé datové súbory,vďaka ktorým si Vami navštívené stránky pamätajú úkony a nastavenia ktoré ste na. Vhodné pro napařovací žehličky s žehlicí plochou z ušlechtilé oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky