úterý 17. září 2019

Modulátor do auta

SWM 1MPFM MODULÁTOR DO AUTA SENCOR. MP hlavní pro nabíjení. FM modulátor do auta , Mpprehrávač, USB, S MMC, line-in. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Modulátor do auta

FM transmittery skladem. Sencor, Energy Sistem, Forever a dalších. FM vysílač Sencor SWM 1. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. POSLEDNÍ KUS ZA TUTO CENU!


This video is unavailable. Kamera do auta FH(C600), full H mini autokamera, přisvícení IR diodami, nočním viděním, záznam na micro SD karty až 32GB. Kamera do auta s IR přisvícením, záznam na micro SD kartu až 32GB Popis produktu: Každým dnem přibývají na silnicích neukáznění řidiči, kteří svou jízdou ohrožují ostatní účastníky provozu. DAB rozhlasový přijímač pro montáž do auta. Zařízení zároveň disponuje Bluetooth připojením, které lze využít jako Bluetooth Hands Free s čistým.


Modulátor do auta

LCD displej zobrazuje informácie o audiosúbore a frekvencii. Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie. Nabízíme USB do auta , Bluetooth a MPdo auta. Takzvané USB a MPadaptéry k autorádiu Vám změní život za volantem. Využijete tiež USB pripojenie.


K dispozícii máte infračervený diaľkový ovládač, vďaka ktorému je vaša jazda bezpečná. Vďaka zabudovanému USB portu môžete k zariadeniu pripojiť vaše USB úložisko s. Materiál: plast, strieborná farba. Transmiter do auta s rozmermi 5xcm.


Modulátor do auta

Balenie obsahuje transmiter a ovládač. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme. Modulátor do auta Sencor SWM 160R USB, SD karta.


Táto nabíjačka do auta je veľmi ľahká a kompaktná a nepôsobí rušivým dojmom. Obsahuje až USB porty a tak môžete nabíjať zariadenia súčasne. Všetko čo potrebujete je USB kábel, ktorý.


Do vysílače je možné vložit i SD kartu. Napájení prostřednictvím autozásuvky 12V. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Mám ještě staré autorádio s kazetou a chci tímto vyřešit možnost přehrávání MPv rádiu, abych nemusel kupovat celé nové rádio. Slouží pro přenos hudby z telefonu, tabletu, počítače do Vašeho automobilu nebo na domácí stereo. Na autorádiu stačí naladit stejnou frekvenci jako na transmitteru do auta a můžete poslouchat skladby z mobilu přes audio systém Vašeho auta.


Modulátor do auta

In order to generate this short pulse of high power, a special modulator is required which generates a high voltage for the transmitter tube at the moment of transmission. Užívejte si své oblíbené skladby i na cestách a dejte sbohem nudným jízdám autem. Podporuje přehrávání formátů MPa WMA přímo z SD karty.


Fm transmitter do auta - JAZZ 29- Kč 24- Kč: Kapesní digitální váha, přesnost 01g do 200g 32- Kč 28- Kč: USB video grabber pro záznam videa z VHS do PC 29- Kč 24- Kč: Redukce, adaptér VGA na HDMI 1. Snadná instalace do CL zásu. Premejslim ze si koupim fm transmitter ale vubec se v tom nevyznam,par diskuzi sem tady precet ale moc moudrej z toho nejsem,je to do relativne velkyho auta ktery ma antenu vzadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky