pátek 13. září 2019

Prodám stojan na houpací síť

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů houpací síť. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty houpací síť - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Prodám stojan na houpací síť poctivá domácí výroba žádné překupnictví jsem přímý výrobce! Nechtěl jsem nikde na pevno zabetonované trámky, žádné monstr konstrukce, kde by se dala síť zavěsit, ale něco mobilního a přírodního.

Stojan na houpací síť. Tato houpací síť je relax pro volný čas. Ať už chcete jen relaxovat trochu spát či číst sofistikované optické mostní konstrukce, plná střecha s robustní konstrukci, byly použity vysoce odolné materiály. Prodám houpací síť značky Amazonas ve světlé přírodní barvě, žakárové, měkké tkaní.


Síť má třásně po obou stranách. Síť je prostorná s tkanou plochou 250x1cm. Síť potřebuje pro zavěšení alespoň 3cm.


Síť byla použitá pouze párkrát, je na ní malý flíček viz fotka.

Popis: Vyrobím na zakázku skládací stojan na houpací síť. Cena je pouze za stojan , bez sítě. Délka ve složeném stavu 5m, v rozloženém stavu cca 5m.


Materiál je z hoblovaných hranolů. Toužíte po houpací síti a nemáte ji kam zavěsit? Pořiďte si zahradní houpací síť se stojanem nebo kovovou konstrukcí.


Když chcete relaxovat v páru, kupte si síť pro dva. Závěsné sítě hamaka vybírejte na FAVI. Více než 3druhů sítí nejen na spaní za skvělé ceny! Houpací síť můžete mít třeba v obýváku!


Sítě i stojany najdete na lenosime. Dřevěný stojan na houpací sítě - hamaky, vhodný na zahrady nebo terasy. Zavěsit lze všechny standardní sítě, které jsou na trhu v délce 3m.


Montáž je velice snadná. Pro zavěšení sítě a relaxaci na zahradě není nic lepšího. Doporučujeme ho umístit na rovný a pevný povrch.


Jakmile ho máte, stačí zavěsit vaši houpací síť a můžete si odpočinout.

Vhodný do exteriéru i interiéru. Popis: Prodám praktický pojízdný stojan na věšení oblečení, kovový, s nastavitelnou výškou a spodní poličkou. Univerzální stojan na houpací sítě z práškované ocely Mediterráneo od firmy La Siesta pro dvě osoby. Je vyroben z oceli a slouží k uchycení houpací sítě.


Je lehce rozložitelný a uschovatelný. Povrchová úprava práškování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky