pondělí 23. září 2019

Philco pmd 2010s návod

Dvířka jsou opatřena pojistkou, která zabrání náhodnému otevření ještě před ukončením programu. Zajímavý design v kombinaci s dokonalým technickým provedením splní požadavky i náročné kuchyně. Mikrovlnná trouba v nerezovém elegantním provedení s dotykovým ovládáním.


Dear customer, Thank you for buying a PHILCO brand product. Kromě klasické funkce vaření a rozmrazování jistě oceníte i možnost grilování a tím pádem připravování dokonale křupavých kuřat, mas či zeleniny. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Trouba navíc obsahuje digitální hodiny s měřením času. Díky přehlednému LED displeji máte vždy přehled o stavu zvoleného programu. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou. Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Dvierka sú vybavené poistkou, ktorá zabráni náhodnému otvoreniu ešte pred ukončením programu.


Zaujímavý dizajn v kombinácii s dokonalým technickým prevedením splnia požiadavky aj náročnej kuchyne. Dávno neplatí, že by vám mikrovlnná trouba měla sloužit pouze k ohřevu již připravených jídel. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. S hraničním objemem litrů nepotěší ty z vás, kteří jsou zvyklí rozpékat v mikrovlnce pizzu, naopak poslouží hravě těm, kteří jsou zvyklí ohřívat si jídla občas, například v miskách. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Okrem klasickej funkcie varenia a rozmrazovania iste oceníte aj možnosť grilovania a tým pádom pripravovania dokonale chrumkavých kurčiat, mäsa či zeleniny. K dispozícii budete mať režimy. Zobrazit manuál PMD BIB. Uživatelské hodnocení a recenze Mikrovlnné trouby Candy CLD 135.


Díky kombinaci mikrovlnného ohřevu (7W) a výkonného grilu (9W) dokáže připravit každý pokrm. Devět automatických programů vytvořených pro jednotlivé typy jídel vám ušetří čas spojený snbsp;nastavováním trouby. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Galerie Galerie (1) Top 17. Hodnocení produktu:.


Díky grilovacímu roštu, který je součástí balení, si můžete lehce v mikrovlnné troubě opéct i oblíbené pokrmy na dietní způsob bez použití tuků. Tato mikrovlnná trouba je vhodná i pro grilování pokrmů. Barva černá Vnitřní objem l Mikrovlnný výkon 9W Celý popis a technické parametry.


Philco PMD BIX – manual. Vďaka kombinácii mikrovlnného ohrevu (7W) a výkonného grilu (9W) dokáže pripraviť každý pokrm. Deväť automatických programov vytvorených pre jednotlivé typy jedál vám ušetrí čas spojený s nastavovaním rúry.


Rúra navyše obsahuje digitálne hodiny s meraním času. Vďaka prehľadnému LED displeju máte vždy prehľad o stave zvoleného programu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky