čtvrtek 19. září 2019

Mísa na kynuté těsto

Mísa na kynuté těsto s ohřívačem DELÍCIA ø cm. Dobu kynutí není třeba hlídat, po úplném vykynutí se víko na míse zřetelně vypoulí. Mísa a stojánek jsou vhodné do myčky, víko a gelový ohřívač v myčce nemyjte. Mísa je vhodná do myčky, víko čistěte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. Kynuté pečivo potřebuje svůj kli aby bylo kypré a vláčné.


Mísa na kynuté těsto

To doposud vyžadovalo také hodně času. Nejprve přísady zpracujeme vařečkou, pak těsto propracujeme rukama v míse, ale můžeme si jej vyndat i na pomoučený vál). Doporučuje se těsto míchat pouze jedním směrem, protože pak lépe kyne. Vynikající pro velmi rychlou přípravu kynutého těsta - protřepáním v uzavřené míse se těsto dokonale promísí a díky vzduchotěsnému.


Milá Flo, už několik let na kynuté těsto používám pekárnu na pečení chleba a sušené kvasnice a těsto je vždy naprosto dokonalé. Doma máme moc rádi kynuté buchty se švestkama a skořice v posýpce je taková třešnička na dortu, prostě výborná kombinace. Ušleháme žloutky s cukrem a olejem. Na kvásek smícháme mléko s kvasnicemi a cukrem.


Do mísy si dáme mouku a sůl, přidáme kvásek a vyšlehané žloutky s cukrem a olejem. Vše vypracujeme v hladké těsto a dáme kynout. Zázračné kynuté těsto používáme na koláče, buchty, táče apod.


Vše je z tohoto kynutého těsta. Nejlepší kynuté těsto recepty, které budete milovat. Toto těsto je jedničkou v mé kuchařce.


Po upečení jsou koláče nebo koblihy měkké jako pavučinka a doslova se na jazyku rozplývají. Ať už koblihy nebo kynuté koláče nebo pečené buchty plněné povidly. Máte někdo zkušenosti a mísa na kynuté těsto s ohřívačem od Tescomy? Ten se s těstem rád podělí o své teplo a zkrátí tak zdlouhavý proces kynutí.


Vy si tak na čerstvém pečivu pochutnáte mnohem dříve! V čem je mísa na kynuté těsto s ohřívačem výjmečná? Pomocí chytré mísy DELÍCIA připravíte hladké těsto , které vykyne až dvakrát rychleji! Protože do vašich kuchyní právě vstupuje úžasně praktická mísa se vzduchotěsným víkem pro snadnou přípravu kynutého těsta a jeho. Díky vzduchotěsnému víku a gelovému ohřívači vykyne těsto ve speciální míse Delicia až dvakrát rychleji.


A vy si tak na čerstvém pečivu pochutnáte mnohem dříve! Navíc není třeba hlídat délku kynutí. Kynuté těsto se za pár minut s pomocí tohoto výrobku stane skutečností. Tato osvědčená mísa je v každé domácnosti naprosto nepostradatelná. Je ideální k přípravě, uchovávání a také k servírování potravin.


Mísa velice usnadňuje práci, protože se v ní těsto nezadělává klasicky, ale „krouživým pohybem“. Droždí rozetřeme vařečkou s asi g cukru na řídkou kaši. Do mísy vložíte ingredience, krátce je promícháte vařečkou, nasadíte vzduchotěsně víko a asi minutu mísou třesete. Gelový ohřívač se s těstem rád. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny.


Vše najdete na webu Recepty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky