pondělí 9. září 2019

Profesionální otvírák na víno

Krása tkví v detailech. Kvalitní vývrtku či otvírák na víno nepotřebují jen profesionální sommelieři či obsluha v restauracích, měly by být součástí i Vaší domácnosti. Funkční a ergonomicky promyšlené výrobky z naší nabídky zaručí, že již nebudete muset bojovat s. Univerzální otvírák na víno PERFEGI, typu číšnický nůž, patří k nejspolehlivějším a nejoblíbenějším otvírákům vůbec.


Jeho součástí je ořezávátko i otvírák na láhve od piva.

K jeho výhodám patří snadné otvírání láhve ve dvou krocích, elegantní vzhle odolnost a velmi dostupná cena. Vacu Vin profesionální číšnický otvírák na víno. Součástí balení je seřezávač fólie, zátka na lahve, číšnický otvírák a nálevka. Velice kvalitní otvírák na víno , vhodný také jako dárek.


Pokud si chcete dopřát sommelierský zážitek, sada Lamart je pro vás jako stvořená. Profesionální kávovary Zobrazit vše French pressy Kávové kapsle. Produkt v současné době ne.

Retro otvírák na víno s pákovým mechanismem - stylová a praktická nástěnná dekorace. Kč s DPH počet kusů: Množstevní cena. Vývrtka na víno - magenta. Otvírák na láhve TINTO.


Bormioli Rocco Sada sklenic na červené víno 4ml. Exkluzivní elektrický otvírák na víno s ořezávátkem pro, rychlé, pohodlné a nejjednodušší otevírání jakékoliv láhve za sekund. Ke skvělému vínu se hodí něco výjimečné - originální otvírák na víno , který zároveň zamezí trapné situace , kdy nejde láhev otevřít, špunt se roztrhne napůl nebo se korek rozdrolí do nápoje. Montáž na stůl o tloušťce cm. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě,. Luxusní dvoufázový otvírák na víno z eloxovaného kovu s dřevěnou rukojetí. Spolehlivý a nejpoužívanější dvoufázový otvírák s hladkou, rovnou a krátkou vývrtkou a nožíkem na odříznutí kapsle. Sada na víno ORION se stane vhodným dárkem pro milovníka vín, ale i vkusným doplňkem do domácnosti.


Sada je uložená v dřevěné krabičce a obsahuje skládací vývrtku s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátku a teploměr.

TESCOMA otvírák pákový UNO VINO. Tato linie je navíc charakteristická celokovovým designem s minimálním použitím plastů. Elegantní dárková sada na víno , která obsahuje otvírák s vývrtkou a nožíkem v dřevěné rukojeti a zátku s dřevěným úchytem. Vše je uloženo v dřevěném polstrovaném boxu. Barva: vínová, dřevo Rozměry:.


Přitom na obsluhu je poměrně jednoduchý, má ale mnoho minusů. Nevadí tolik, že otvíráním zaměstnáte obě ruce a lahev musí stát na stole, jako to, že má velmi často silný vrut se špičatou špičkou, která nasedá na zátku kolmo a velmi často ji provrtá celou. Korkové drobky pak napadají do vína.


Vaši oblíbenou lahev vína ať už s korkovým, nebo plastovým špuntem otevřete s tímto nástrojem opravdu snadno. Otevírání lahví vína pomocí dvou tahů používají a doporučují profesionální sommeliéři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky