úterý 24. září 2019

Přísavky na sklo praha

Lze použít nejen na sklo , ale i na jiné hladké povrchy. Pracujete často se sklem nebo chcete začít? Velice snadné a čisté řezání si můžete zajistit perfektně ostrými břity vyrobenými nejčastěji z karbidu wolframu. Ergonomická rukojeť ze dřeva či plastu padne do.


Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Popis: k upevnění vánočního osvětlení.

K prodeji již jen balení po 24ks, cena je za bal. Přísavky na sklo , isix. Vakuový zvedák lze skvěle použít i na materiály, jakými jsou kámen, plast, kov nebo jiný hladký materiál.


Plastový nosič skla trojitý funguje na principu gumové přísavky. Upozornění: Barevná kombinace na fotkách je pouze ilustra. Manipulační přísavky na sklo jsou velkým pomocníkem při výměně či manipulaci se sklem, autosklem i jinými produkty s hladkým povrchem.


Své uplatnění najdou na stavbách, např. Vakuové přísavky a manipulátory na sklo představují zařízení s širokou oblastí využití.

Profesionální pánská pláštěnka na holení vousů. Pláštěnka je vyrobena ze 1 polyesteru a je velice praktická. Zachycené vousy v pláštěnce lze snadno a rychle vyhodit, bez vybírání z umyvadla. S jejich pomocí přenesete sklo rychle a bezpečně.


Prohlédněte si celou naši kolekci gumových přísavek na sklo. Nabízíme také komfortní a praktická madla s přísavkami pro přenos menších břemen z různých materiálů. V naší nabídce najdete nejen přísavky pro přenos skleněných tabulí. Tyto šikovné pomůcky vám.


Pronájem po celé ČR na jedno kliknutí na portálu České-jeřáby. Pro dodavatele i odběratele, pro všechny typy zařízení, mobilní jeřáby, minijeřáby, věžové jeřáby, pracovní plošiny i vakuové přísavky nabízíme bezplatný internetový katalog. Tento chytrý pomocník zajistí bezpečnost skla i prstů a umožní pohodlné uchopení.


Podtlaková madla značky Vorel a Extol jsou vhodná pro přenášení skla, dlaždic, mramoru, žuly a kovů. Konstrukce z kvalitní hliníkové slitiny se postará o dlouhou životnost ručního nářadí a zajišťuje. S ohledem na snížení rizika nákazy tuzemští dopravci doporučují klientům zvážit bezhotovostní způsob platby - tj.


PayPal nebo bankovní převod a zamezit tím nutnému kontaktu řidiče s klientem při hotovostní úhradě. Vy se můžete plně soustředit na Vaši práci – my Vás při tom spolehlivě podpoříme špičkovou manipulační technikou a řešením pro manipulaci a zdvihání břemen. Potřebujete pro Vaši práci minijeřáb, manipulátor, přísavky , přívěsný nebo mobilní jeřáb.

Velký výběr nízké ceny vysoká kvalita rychlé dodání Manipulační vakuové přísavky na skloa a jiné materiály v e-shopu expondo. Jsme klíčovým hráčem na trhu manipulační, zdvihací a vakuové techniky s nejširším sortimentem minijeřábů, vakuových přístrojů, mobilních jeřábů a přívěsných jeřábů. Vše k pronájmu i prodeji.


U Uplifteru Vám vždy pomůžeme najít optimální řešení, které ušetří Váš čas i peníze. Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě. Svářečky, zvedáky, gola sady, kompresory, pneumatické nářadí, elektrické nářadí a další vybavení dílny najdete v našem e-shopu.


Budou na skle či obkladačce držet mnohem spolehlivěji, když místo, na které je hodláte přisát, předem postříkáte lakem na vlasy. Držák na sklo - 2x přísavka - nosnost kg. Skladem ihned k odběru. Mobilní, věžové a samostavitelné jeřáby, pracovní plošiny, stavební výtahy, vakuové přísavky a další manipulační a zdvihací technika.


Skloservis Petřiny - Martin Pihera Volejte ZDARMA! Firma se na trhu prezentovala velice profesionální sklenářskou prací především opracováním plochého skla a proto si získala spoustu stálých klientů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky