pátek 27. září 2019

Myčka gorenje gv 63214

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na osmém místě najdeme vestavnou myčku značky Gorenje. S hlučností dB je trochu hlučnější, než například vítěz našeho testu, stojí ale přesně na pomezí mezi netišší a nejhlučnější myčkou v této. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Veškeré informace o produktu. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, nádobí ne. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost.


Díky bezpečnostní funkci AquaStop může být myčka bezpečně ponechána v provozu v noci i během vaší nepřítomnosti. V případě úniku vody nebo vytečení funkce AquaStop automaticky zastaví dodávku vody a čerpadlo současně odčerpá zbytkovou vodu pryč ze spodku myčky. Na stránkách naleznete české návody, které pro vás vyhledávají a kontrolují naši pracovníci. Informační displej s ukazatelem zvoleného programu. Vizuální indikátor konce mytí na ovládacím panelu.


Zvukový signál konce mytí. Intenzivní mytí, ECO program, Intenzivní krátké mytí, Rychlý program nebo. Tímto se předchází případným potížím a nesprávnému chodu spotřebiče. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Vizuálny indikátor konca umývania na ovládacom paneli. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Má kompletne skrytý ovládací panel, ktorý je dostupný po otvorení dvierok. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Intenzívne umývanie, ECO program, Intenzívne krátke umývanie, Rýchly. Vďaka bezpečnostnej funkcie AquaStop môže byť umývačka bezpečne ponechaná v prevádzke v noci aj počas vašej neprítomnosti.


V prípade úniku vody alebo vytečeniu funkcia AquaStop automaticky zastaví dodávku vody a čerpadlo súčasne odčerpá zvyškovú vodu zo spodku umývačky. A convenient solution for washing larger pots, pans, plates, and glasses! Gorenje washing machines feature an excellent two-level basket height adjustment system. Lifting the baskets, when require is now even easier since the height adjustment mechanism is fitted on both sides of the basket and coloured red making handling much easier.


Přístroj je možné naplnit soupravami nádobí. Myčka je vybavena kapacitou jídelních sad nádobí. Vybrat si můžete jeden z 8. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Plně integrovaná myčka , kapacita sad nádobí, hlučnost dB, samočistící filtr, příborová zásuvka Celý popis a technické parametry. Najednou přitom pojme až jídelních sad nádobí a za celý cyklus mytí spotřebuje pouhých litrů vody.


Energeticky přitom patří do vysoce úsporné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky