středa 4. září 2019

Lis na citron

Lis na citron aneb nastartuje svůj den s pořádnou dávkou vitamínů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vynikajúci na ľahké odšťavovanie citrónových plátkov na prípravu čaju, dochucovanie pokrmov a pod.


Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodný do umývačky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Moderný nerezový lis na citrón umožní vymačkať všetku šťavu z citróna bez jadierok a bez námahy.


Lis je možné použiť na akýkoľvek typ citrusového ovocia. Po stranách lisu sa nachádzajú dve rúčky, kto. Nádobu z Tritanu, sítko i lis z nerezové oceli můžete mýt v myčce nádobí. Vynikajúci pre ľahké odšťavovanie citrónových plátkov pri príprave čaju, dochucovanie pokrmov apod. V základní verzi se jedná o jednoduchého pomocníka, který by neměl v kuchyni rozhodně chybět.


Citrusové šťávy jsou nejen zdravé, ale také osvěžující. To oceníte hlavně v létě, kdy u nás dnes již. TESCOMA lis na citron PRESTO, ks.


Lis na citron

Hliníkový lis na citrusy Yellow. INJETON PLAST Ruční lis - odšťavňovač na citron , barvy mix. Praktický ruční lis na citrusové plody. Skvělý malý pomocník do každé kuchyně.


Plastová nádoba s praktickou výlevkou pro snadné nalití vymačkané šťávy do sklenice. Vhodné do myčky nádobí a lednice. Skleněný lis na citróny poslouží k vymačkávání šťávy z pomerančů, citronů, limetek a mandarinek.


Lis na citron

Je vybaven zobáčkem pro snadné vylévání. Nádobí je vysoce odolné proti poškrábání, otěru, tepelnému šoku, je neporézní a tudíž zabraňuje usazování bakterií, udržuje teplotu pokrmů a je 1 recyklovatelné. Lze mýt v myčce nádobí.


Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou tradici si velice dobře uvědomuje, že nejenom profesionální. Antikorový lis na citrusy nekoroduje, materiál sa neodlupuje a hodí sa do každej modernej kuchyne. Plastový lis na citrusy zaručuje vysokú odolnosť, navyše je ľahký a pýši sa jednoduchým dizajnom. Keramický lis na citrón je vyrobený z prvotriedneho materiálu, ktorý je odolný proti poškriabaniu.


Je vhodný na studené nápoje. Vo vnútri nádoby je umiestnené gumové viečko, ktoré po odšťavovaní uzatvorí nádobu a chráni tak nápoj pred vyliatím. Lis plastový na citrony s miskou, ruční pomocník pro odšťavňování ovocných plodů, za pomocí tlaku na špičku výrobku docílíte lisování šťávy do odkapávací nádobky s uchem, ze které lze pak jednodiše šťávu přelít bez zrníček, mix barev, dodáváme dle skladové dostupnosti. Klasický lis na citrony, popř. Vložíte do něj plátek citronu, stisknete a citronovou šťávu nalijete ze zobáčku, přičemž pecičky zůstanou uvnitř.


Hodí se i na pomeranče a mandarinky. Lis na kulaté balíky NEW HOLLAND BR 7TOP STAV ! Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky