středa 25. září 2019

Střešní box půjčovna

Velké střešní boxy v nabídce. Celou naší nabídku si můžete projít zde a to včetně doplňků jako jsou střešní nosiče a nosiče kol. Nové boxy Hapro - Rozšiřujeme nabídku boxů o nové modely značky Hapro. Nové střešní nosiče (příčníky) - Rozšiřujeme nabídku střešních nosičů o nové modely ŠKODA. Nabízíme příčníky prakticky na všechny vozidla značky ŠKODA.


Nepotřebujete i střešní box nebo nosič kol na střechu?

Pak prosím přejděte do jedné z kategorií. Povýběru střešního boxu, nebo nosiče kol na střechu si budete moci přidat do objednávky také střešní nosič. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.


POTŘEBUJETE PŮJČIT NA VAŠE AUTO STŘEŠNÍ NOSIČ, BOX , SNĚHOVÉ ŘETĚZY, NOSIČE KOL ČI SAMOTNÉ AUTO? Při zapůjčení boxu na dobu delší dnů, máte výhodnější ceny. Thule Motion XT Sport je střešní box o objemu 3litrů. Design boxu koresponduje s nejmodernějšími tvary automobilů, zároveň umožňuje optimální využití prostoru v boxu a přispívá také velmi dobrá aerodynamika. Elegantní aerodynamický střešní box , který uspokojí naprosto každého cestovatele.


Se svou 450l úložnou kapacitou a přeštedrými vnitřními rozměry se skvěle hodí na zimní i letní dovolenou, aniž by Vás jakkoliv omezil.

Vypůjčit si od Ducha to je správná předtucha. Nechcete kupovat autobox či střešní nosič, protože ho nemáte kde skladovat nebo ho budete potřebovat jen na několik dnů? Zapůjčte si střešní box na auto v Praze v naší prověřené půjčovně. Kvalitní značkové střešní boxy a nosiče. Zapůjčíme vám střešní autobox značky Thule a tím zvětšíme úložné prostory vašeho auta.


Zvýšíme vaše pohodlí na cestách. Nemusíte se při balení zavazadel nijak omezovat. Máte-li prostory k uskladnění autoboxu, zvažte naší nabídku v bazaru. Na vše odpovíme, poradíme a domluvíme, neváhejte nám zavolat ještě.


Střešní box i nosiče Vám odborně a ZDARMA připevníme na Váš vůz. Při poptávce vždy uveďte počet lyží a délku nejdelších z nich. V sortimentu našeho specializovaného internetového obchodu s kamennou prodejnou nosice.


Garance vysoké kvality a dodaní! Jedete na dovolenou, ale nevejdou se Vám všechny věci do auta? Potřebujete střešní box (skibox), ale neznáte nikoho, kdo by Vám ho půjčil?


Nechcete zbytečně investovat do nákupu střešního boxu, protože ho využijete jen velmi málo? Nebo nemáte box kde uskladnit? Chcete si vzít na dovolenou či víkend kola s sebou, ale nemáte nosiče?


Půjčujeme špičkové střešní boxy značky JUNIOR, které vynikají výbornou aerodinamikou, jsou lehké a pevné.

V den zapůjčení složíte vratnou kauci a půjčovné dle počtu dnů. Poslouží vám k přepravě lyží, stanů a ostatních zavazadel. Půjčovna střešních autoboxů zanačky JUNIOR. Objednávat můžete mailem nebo telefonicky. Na telefonu jsme k zastižení nepřetržitě.


Téměř všechny nabízené produkty si u nás lze i zapůjčit. Jsme časově flexibilní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky