úterý 10. září 2019

Weber pas silikon concrete

WEBER, Saint-Gobain Construction Products CZ a. Omítka weberpas silikon concrete je určena k vytvoření povrchu připomínající povrch monolitického betonu. Tato omítka se aplikuje do předem připravené již zaschlé vrstvy omítky weberpas silikon zrnitosti mm. Rozetře se nerezovým hladítkem tak, že se vyplní její povrch do roviny.


OP115Z nerezovým hladítkem tak, že vy-plní její povrch do roviny.

Uvedené spotřeby jsou orientační a mohou se odlišovat dle druhu podkladu a způsobu zpracování. Odstín omítky se volí stejný jako je podkladní omítka weber. K penetraci podkladu se používá nátěr weber.


Barevné odstíny podle vzorkovnice weber. Upozornění - při objednání musíte uvést kód barevného odstínu. Všeobecné požadavky pro podklad: Omítka weber.


Podklad pod obě omítky musí být rovný, hladký bez lokálních nerovností, které by výrazně ztěžovaly výsledné zpracování povrchu omítky weber.

Vyzkoušejte a rovnou objednejte u Vámi vybraného prodejce. DOPRAVA rozvoz z odběrného místa ODBĚRNÉ MÍSTO Brno Weber pas silikon zrnitý - silikonová omítka. Název výrobku: weberpas silikon , weberpas silikon brick, weberpas silikon woo weberpas aquaBalance, weberpas silikon brush, weberpas silikon concrete , weberpas silikon form je nejprve odstranit, je-li to možné a pokud to jde snadno. Jednoduše zpracovatelná probarvená pastovitá omítka obsahující organické pojivo a silikonovou disper. Při přetrvávajících zdravotních komplikacích vyhledejte lékařskou pomoc.


CONCRETE dovoluje vytvářet plochy imitujícímoderní pohledový beton i jinak ztvárněné hladké plochy na fasádách včetně vnějšího kontaktního zateplovacího systému. Probarvená pastovitá omítka se vzhledem monolitického betonu určená k vytvoření povrchu připomínající beton. Nanáší se na vyzrálý podklad tvořený omítkou weber.


K ochraně stavby a jejímu barevnému a strukturálnímu ztvárnění při vytváření nových fasá jejich rekonstrukcích, modernizacích a renovacích. This video is unavailable. WEBER PAS SILIKON najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Silikonová zrnitá pastovitá omítka Weber. Design rovnoběžných drážek weber. Vytváření vlastních textur weber.

Třpytky na fasádě weber. Fasádní dekorace weber. Dekorativní omítka z křemičitých písků webe. Realizace fasády průmyslového objektu. Použité materiály: weber.


Nuta vodorovná drážka vytvořena za pomocí materiálů weber. Pastovitá tenkovrstvá omítka nové generace weber. Pas silikon – pastovitá omítka – zrnitá 5mm 30kg – OP 3Z.


Mícháme barvy firem HET, STACHEMA, WEBER TERRANOVA, do odstínů vzorníků NCS II, RAL, IMPULS, EUROTREN RAL EFFECT, BAUMIT, CS III, DULUX. U nejlepších výrobců ETICS se pak při.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky