pondělí 2. září 2019

Temperovací stroj na čokoládu bazar

Velkou výhodou je temperování malého množství čokolády a možnost použití vyměnitelné mísy, čímž je umožněna rychlá výměna různých druhů (barev) čokolády. Velmi snadné a jednoduché použití. Technicky stroj odpovídá požadavkům menší výroby na zpracování čokolády. Stroj použitý na předváděcích akcích.


Temperovací stroj na čokoládu. Součástí balení: tělo stroje , hliníková miska, poklička.

Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální temperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu. Pomati Ttemperovací stroj. Pokud se však chystáte zautomatizovat i část výroby čokoládových dobrot, nabízí se velmi různorodá paleta tempírek čokolády , které čokoládu nejen temperují, ale také rozvádí do trysek a různými mechanismy pomáhají v její opakované aplikaci do forem nebo jako polevu. Profesionální temperovací stroj na čokoládu.


Rychlé tání a temperování čokolády. Vyprázdnění válce cca minut. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím.


Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu.

Nabízíme cukrářské stroje jako vařiče cukrářských krémů a temperovací stroje na čokoládu. Zmrzlina je výborný produkt nejen pro cukrárny a pekárny, ale také v restauracích a kavárnách získává své uplatnění. Investice do výrobníku zmrzliny nebo do několika strojů na výrobu zmrzliny je však příliš vysoká.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pro výrobu perfektní tabulky čokolády je nejdůležitější dobrý temperovací stroj , díky kterému je čokoláda krásně lesklá a křupavá.


V naší nabídce najdete menší temperovače s kapacitou kg, ale i stroj s objemem 1kg. Udržovací nádoba na čokoládu vám pomůže roztopit čokoládu a udržet ji v požadované. Lze použít také na horké ovoce a další pokrmy.


Rozpusťte svou čokoládu ve stroji pro temperování čokolády (zapněte termostat na °C), pak snižte termostat na ±°C (pro tmavou čokoládu ) nebo na ±°C (pro mléčnou a bílou čokoládu ). Přístroj je vybavený odnímatelnou nádobou z nerezové oceli a víkem. Nádoba s čokoládou se zahřeje na dně a bocích, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Stolní tempírka MINITEMPER s malými rozměry. Od velkých tempírek se liší tím, že není průtoková a temperuje se otáčením mísy proti statické stěrce.


Je určený najmä pre cukrárske a čokoládové prevádzky. K stroju je možné pripojiť vyhrievaný vibrujúci stôl a poťahovací pás na pralinky. Závitovka (šnek) z ušľachtilej ocele so spätným chodom uľahčuje čistenie a výmenu náplne.

Kategorie Potravinářské stroje - bazar. V dôsledku enormného nárastu dopytu po náhradných dieloch na staré domáce šijacie stroje a našich kapacitných možností sa môžu dodávky tovarov z objednávok predĺžiť aj o niekoľko dní. Bazár pre predam nahradne diely na priemyselne a domace sijacie stroje nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam nahradne diely na priemyselne a domace sijacie stroje , viac nemusíte.


Potřebujete multifunkční výrobníky zmrzliny?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky