úterý 17. září 2019

Plynová varná doska electrolux

Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšov. Tato plynová varná deska ve skleněném provedení kombinuje přesnost a účinnost vaření na plynu s lesklou elegancí sklokeramiky, která se snadno čistí – jedinečný designový zážitek.


Jeden horák je úsporný (kW), sú štandardné (kW) a je výkonný (kW). Elektrické zapaľovanie je integrované do varnej dosky. Horáky disponujú termopoistkou.

Plynové varné dosky ELECTROLUX prehľadne na jednom mieste. V každej kuchyni sa bude vynímať plynova varna doska Electrolux. Pre milovníkov plynovej klasiky má pripravený dômyselný dizajn, ktorý zaisťuje vysokú odolnosť, stálosť farieb a jednoduchú údržbu.


Pred akýmkoľvek poškriabaním je plynova varna doska Electrolux. Ovládanie varných zón prostredníctvom otočných voličov je umiestnené na pravej strane varnej dosky. Otočné ovládače disponujú.


Samostatná varná doska je veľmi praktická aj z toho dôvodu, že nie je potrebné ju nevyhnutne umiestniť nad rúru, ako si mnohí zvykli pri klasických sporákoch. Inteligentné spojenie ovládania ohrevu a zapaľovania.

Ak plameň na plynovom horáku náhodou zhasne,. Varenie je umenie a vy ste umelci. V novej kolekcii Rococo od firmy Electrolux sa snúbi klasický úchvatný dizajn so skvelou chuťou. Dodáva rýchlejší a intenzívnejší plameň a zároveň šetrí až energie.


Tento elegantný sklokeramický varný panel kombinuje presnosť a účinnosť plynového ohrevu s lesklým, elegantným a ľahko čistiteľným sklokeramickým povrchom, čo je naozaj jedinečné vyhotovenie. Tento model ponúka varné zóny s rôznym výkonom a priemerom. Stabilitu varných nádob zabezpečujú smaltované mriežky, ktoré sú odolné a ľahko sa čistia. Varná doska má ovládacie gombíky umiestnené na pravej bočnej strane. Kvalitná plynová varná doska Mora VDP 6GXvám v kuchyni poslúži pri každom kulinárskom dobrodružstve.


Okrem troch horákov klasickej veľkosti na nej nájdete aj špeciálny, vysoko výkonný trojitý horák, ktorý je ideálny na rýchlu prípravu veľkého množstva jedla. Plynová varná doska Vývojom si prešli tiež plynové varné dosky, ktoré sú stále veľmi obľúbenou voľbou na varenie jedla, okrem iného vďaka obstarávacej cene. Modernizácia sa prejavila napríklad pri zapaľovaní, ktoré je elektrické a nie je potrebné vyťahovať zápalky alebo zapaľovač. Zistite, či je táto obľúbená varná doska najlepšia voľba aj pre vašu kuchyňu.


Ak necháme bokom otvorený oheň, plynová varná doska patrí k najstarším druhom prístrojov na varenie, ktoré sú dodnes k dispozícii. Funguje prostredníctvom stáleho prúdu horľavého plynu, ktorý po zapálení môže byť použitý na varenie. Je vytvorená v luxusnom dizajne so skleneným povrchom v celočiernom vyhotovení, ktoré vhodne doplnia každú modernú aj tradične zariadenú kuchyňu.


Tento problém sa týkal starých plynových sporákov a hneval napríklad pri opekaní.

Dizajnovo nijako nezaostáva za elektrickými sklokeramickými a indukčnými varnými doskami, pretože plyn sa nachádza pod sklom a vyhneme sa nepekným železným obludám na linke. Pred opätovným použitím varnej zóny ju nechajte vychladnúť, Pred opätovným použitím varnej zóny ju nechajte vychladnúť, nevypnete varnú zónu alebo nezmeníte nastavenie ohrevu. Predám túto plynovú varnú dosku electrolux. Ma chybu že stále hádže iskru. Pôvodná cena cez 300€ Inštalácia: samostatný varný.


V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky