pondělí 9. září 2019

Vykrajovátka na perníčky praha

Originální vykrajovátka , potřeby pro zdobení perníčků, recepty a kouzelné triky tu čekají na vás! Dodejte kouzlo a originalitu vašemu pečení pomocí vykrajovátek na přání – ideální na sušenky či linecké cukroví, nebo jako svatební dárek nebo firemní dárek. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vykrajovátka na perníčky. Všechna námi nabízená vykrajovátka jsou certifikovaná pro styk s potraviny a jsou kvalitně vyrobena tak, aby co nejdéle a dobře sloužila.

Pokud potřebujete vykrajovátka přímo na marcipán, či jiné cukrářské hmoty, nabízíme chytrou pomůcku v podobě pístového vypichovače. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tak například si budete moci vyrobit perníčky ve tvaru zvířátek či srdíček. Ať už je Svratecko jakékoliv, nelze mu upřít, že je místem s dlouholetou tradicí výrobků, jako jsou vykrajovačky, vykrajovátka , formičky a ostatní cukrářské a pekařské potřeby.


Jedno ale bylo jasné už. Nacházíte si v kategorii s vykrajovátky.

Naleznete zde přehledně všechna vykrajovátka včetně sa která v našem obchodě roli. Na perníkovou chaloupku, o níž pohádku znáte – já perníčky dodával, kdo jsem – jistě se ptáte…“ Jsme rodinný podnik se zatím nedlouhou tradicí, ale doufáme, že díky všem našim fanouškům se nám podaří vybudovat firmu založenou na pevných základech a udržíme se na dnešním tvrdém trhu velmi dlouho. Nabízíme vykrajovátka značek Ibili, Kovovýroba Bystřice nebo Jakub Felcman. Tito výrobci dodávají velmi kvalitní vykrajovátka , která splňují požadavky zdravotní nezávadnosti. Prodáváme samostatné vykrajovátka nebo celé sady.


Díky potřebám pro cukráře si vyrobit domácí čokoládu, zmrzlinu nebo upéct a ozdobit dort. Mnoho jich dokonce nenajdete v žádném jiném e-shopu ani prodejně, a tak díky nám. Zdobící sáček na perníky. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů.


Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Pak vás čeká další velká výzva – dát mu ten správný tvar. Spoustu krásných motivů vám pomohou bez námahy vykouzlit vychytaná vykrajovátka či designová razítka DELÍCIA. Užijte si kreativní pečení s TESCOMOU.


Cukrářské potřeby OzdobDort. E-shop a kamenná prodejna v Praze OzdobDort. At už s pečením teprve začínáte nebo jste cukrář profesionál, u nás najdete veškeré cukrářské potřeby přehledně a na jednom místě.

Formičky na vosí hnízda aj. Jsou vyrobené z kvalitních. Po dohodě možno i jiné motivy.


Různé druhy vykrajovátek, košíčků (je jich více, jsou druhově v sobě), razítek na perníčky - čísla, písmenka, vykrajovátka na dort písmena. Perníčky v příloze jsou tvořeny našimi vykrajovátky. Kamenná prodejna v Lovosicích.


Bydlíte v okolí Lovosic nebo máte přes toto město cestu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky