pondělí 8. května 2017

Carcassonne lovci a sběrači rozšíření

Ke každému rozšíření je přidán obrázek kartiček a krabice daného. Stačí otevřít a budeš v obraze. První z těchto her byli Lovci a sběrači , ve kterých najdeme místo cest a hradů lesy a řeky.


Změn je ale více a tak jsou ve hře úplně jinak důležité různé kartičky. Nebylo nikdy hrané, pouze vyloupané.

Fotky můžu poslat do mailu. Proč už žádné na tento server nenahrávám? Přečtěte si v mém profilu. Rozšíření carcassone Lovci a sběrači. V carcassone Hrad je (nebo bývalo) rozšiřujících kartiček k Lovcům a sběračum, které se samostatně nedají sehnat.


Když by jste je někdo měl, ale zelený carcassone nevlastnil, rád se jich ujmu. To činí hru velmi zajímavou a svým.

Každý hráč si vytáhne jednu kartu, kterou před sebe položí otevřenou. V případě, že hrají dva hráči, každý si vytáhne dvě karty a zbylá karta se vyřadí. Náhodně vylosovanými dílky lesů řek, jezer a plání budují hráči prehistorickou krajinu. Vysílají členy svého kmene lovit, sbírat rybařit a zakládat tábořiště. Lidé zde lovili divokou zvěř, sbírali plody a chytali ryby, aby si zajistili každodenní živobytí.


Ještě dnes můžeme obdivovat nádherné jeskynní malby a nálezy z pravěkých časů. Hráči postupně vytvářejí podobu krajiny. Carcassonne - Lovci a sběrači.


Tentokrát přenesená do prostředí pravěku a určená především pro hráče, kteří ocení strategičtější hru. Přikládejte kartičky a vytvářejte pravěkou krajinu. Vyšlete do krajiny členy svého kmene. V lesích sbírejte plody, na loukách lovte zvířata.


Princip hraní je stejný jako u základní „“modré““ verze hry. Liší se ale způsobem bodování, nasazování figurek a několika. Skvělá hra, doporučuju všem!

Vozíme ji s sebou všude, hrajeme ji v restauracích, na výletech #128578; Na první pohled se zdá jednoduchá, ale jak ji hrajeme déle, našli jsme spousty způsobů, jak si škodit nebo si naopak pomoct. Vyzrálejší a lepší, než základní hra, sama o sobě vydá za základní hru s několika rozšířeními. Vydejte se se svou družinou na cesty a louky, do měst a klášte. S tímto rozšířením se stane hra ještě bohatší a napínavější. Katedrála znásobí hodnotu města, hostinec násobí hodnotu cesty, ale pouze v případě, že budou do konce hry uzavřeny.


Recenze a komentáře k titulu Zatím žádné recenze. Více informací v anglickém jazyce na Boardgamegeek. Cirkus postupně putuje krajinou a vystupuje v něm řada různých zvířat.


You can leave a response, or trackback from your own site. Toto rozšíření obsahuje minirozšíření : Hrabě, Řeka II, Král a Zvěd. Tyto znalosti sesbírali lovci a sběrači starší doby kamenné, kočující pastevci a první u. Současná paleo dieta - Loren Cordain.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky