středa 31. května 2017

Doza na granule

Doza na granule

Potvrzuji, že moje domácí zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který na základě stanovené diagnózy doporučil užívání tohoto produktu. Přečetl(a) jsem si a beru na vědomí, že pokud moje domácí zvíře dostává toto krmivo, doporučuje se nejméně jednou za měsíců konzultovat užívání s veterinářem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dóza na granule pro pejsky se zvedacím víkem. Stylový úložný prostor pro… Skladem zítra u vás. Plastová miska se zásobníkem na vodu nebo krmivo, rozměry 210x320. Alebo napríklad na kakao? Dóza, ako je tá od značky Versa, sa môže stať útočiskom pre všemožné maškrty.


Pýši sa originálnym dizajnom, ktorý baví. Z malého dodávateľa nábytku a dekorácií sa stala silná. Curver Curver kontejner na suché krmivo 5kg pes Tento praktický box na krmivo má uzavíratelné víko. Díky tomu granule nevysychají a udržují si lépe svoje vlastnosti a nutriční hodnoty, aroma granulí zároveň neuniká do okolí.


Doza na granule

Je vybaven násypkou, díky které se vám bude zvířecí miska snadno doplňovat. KOČKA, PES plastová - mix variant či barev mix barev: růžová, limetková, tyrkysová, černá Barvu či variantu tohoto produktu nelze garantovat. Pokud máte zájem o konkrétní barvu či variantu, napište nám ji do poznámky v objednávce, budeme se snažit vyjít vstříc.


Zásobník na granule z pevného nylonu, hygienický, protože se bez problémů čistí. Dodací doba 2-pracovních dnů více zde varianty od 19Kč Trvale atraktivní cena. Zboží za trvale atraktivní cenu, bez možnosti dal. Zásobník či barel na granule je oblíbeným pomocníkem v domácnosti. Snadno v něm uložíte granule pro psy tak, aby si uchovaly čerstvost, vydržely pěkně křupavé a vašim mazlíčkům zachutnalo krmivo od první až po poslední granuli z každého balení.


Podobné fráze na Sleviste. Keramická dóza hrnek z kolekce Tails and Treats. Pyšní se originálním designem, který baví. Skladovací dóza na krmivo psi 25x18x10cm, červená. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dózy na granule , Box na granule , barel, zásobník. Povalující se pamlsky různě po bytě nejsou příliš atraktivní. Nejenom, že esteticky na příchozí návštěvu příliš dobře nepůsobí, ale především hrozí nebezpečí, že Váš chlupatý mazlíček pamlsek ihned odstraní z dohledu i dosahu. Orthomol Immun granule obezbeđuju izvor svih neophodnih prirodnih ortomolekularnih supstanci u dovoljno visokim dozama koje su na pravi način izbalansirane, kako bi se iskoristio njihov maksimalni potencijal.


Doza na granule

Fotografije i ilustracije mogu da se razlikuju od ambalaže proizvoda. Trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda prikazanih na ovom sajtu, ali ne možemo da garantujemo da su opisi proizvoda kompletni i bez grešaka. Sve cene su izražene u dinarima (RSD) sa uračunatim PDV-om i odnose se isključivo na kupovinu preko internet. Praktický kontejner na krmivo pro snadné uskladnění a dávkování su. Doza má rozměry 1x 1x cm.


Materiál dozy: keramika. Designově ucelená kolekce keramických kuchyňských doplňků COUNTRY. Vhodné do myčky na nádobí. Povrchová úprava-otěruvzdorná glazura. Pro dekorativní účely i běžné použití.


Doza na granule

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kontejner na suché krmivo značky Curver. V plastovém boxu vydrží granule déle čerstvé a jejich pach neproniká ven.


Jednoduché otevírání a zavírání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky