pátek 19. května 2017

Dýhované laťovky

Základním nosičem je laťovka, která je oboustranně odýhována sesazenkou (krájenou dýhou). Kvalita lepení splňuje požadavky třídy lepení podle ČSN EN 314-(IF 20) – suché prostředí. Třída úniku formaldehydu E1.


Prodáváme oboustranně broušené. Stredová vrstva je vyrábaná z ihličnatého reziva. Podľa konštrukcie sa laťovky delia na.

Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. Překližky, dýhované dřevotřískové desky, laťovky. Ze smrkové laťovky dýhované bukovou nebo dubovou dýhou jsou vyrobeny některé díly zásuvek pod postele nebo uzavřeného úložného prostoru, také korpusy. Další variantou jsou laťovky dýhované sesazenkou (krájenou dýhou).


Tato deska je určena primárně pro výrobu. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Jsou dřevotřískové desky (DTD) potažené loupanou dýhou.

Dýha může být z různých dřevin (dub, buk, jehličnany) a výsledný vzhled a na dotek je podobný jako materiál z masivu. Jsou, podobně jako dýhované desky, potažené dýhou. Jádro desky je složené se slepených latí, zpravidla ze smrku.


Dýhované laťovky jsou skladem v dezénu buk a dub ve formátu 1x 2cm. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Podle konstrukce se laťovky dělí na třívrstvé, pětivrstvé a pětivrstvé zdvojené. U pětivrstvých zdvojených.


Desky mohou být dýhované krájenou dýhou nebo konstrukční, které jsou určeny k dalšímu odýhování. Dýhované desky jsou určeny pro vnitřní vybavení, včetně nábytku pro použití v suchém prostředí. Materiál slouží pro výrobu nábytku, stolů, dveří, polic a podobně. Jsou vyráběny z listnatého i jehličnatého řeziva. Dále se používají při výrobě lůžkového nábytku.


Laťovky se vyznačují svojí stabilitou v průhybu. Celodřevěné desky jsou vyráběny z jehličnatých i listnatých dřevin a rozdělujeme je na laťovky , spárovky a biodesky. Konstrukční dřevěné desky laťovky odpovídají současnému trendu, kdy jsou upřednostňovány materiály ze dřeva s minimálním obsahem lepidel.


Na výrobu středové vrstvy se používá převážně smrkové dřevo. DT MDF a laťovky dýhované.

Da Dvodovzdorná) možno i na vchodové dveře. Hrejivá krása dreva a moderná. Hotelový nábytok, dvere z laťovky , dýhované dvere, Kancelársky nábytok, drevené. Při realizaci zakázek nabízíme veškeré dnes dostupné materiálové provedení.


Používáme masivní listnaté i jehličnaté řezivo, dřevotřískové materiály, MDF desky a laťovky dýhované dýhami ve všech dřevinách, laminované desky v mnoha dezénech, případně postforming a dekorační lamináty. Výrobní program tvoří překližky a laťovky , jejich modifikace a dýhovaný materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky