čtvrtek 25. května 2017

Skleněný džbán s pípou 5 litrů

Skleněný džbán na pivo s pípou - litrů. Tenhle 5l skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek.


Džbán se hodí na zahradní grilov. Doporučuji, je to šikovná věcička, která funguje.

Jen by bylo dobré mít v nabídce i samostatný džbán. Tenhle skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Tenhle pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Montáž pumpičky s pípou nezabere ani vteřin a zvládne ji opravdu každý. Prodám skleněný džbán s víkem SIMAX s plastovou vložkou na přidávání ledu ( ochlazení nápoje ), objem litrů.


Kilner skleněný soudek s kohoutkem ,l. Soudek může být použit k přípravě mnoha druhů nápojů a je ideální pro oslavy a grilování. Vhodný na servírování svěžího letního občerstvení – domácí citronády, ledových čajů či ovocných džusů.

Pokud preferujete šťávy přímo z ovoce a zeleniny, tak oceníte vyluhovací síto které zasahuje téměr do poloviny lahve. Hledáte originální dárek pro pivaře nebo pořádnýho chlapa? Pětilitrový džbán opatřený vodotěsným keramickým uzávěrem s kterým si může obdarovaný dojít na růžek pro pivo a doma pak uzávěr nahradit důmyslnou pípou (výčepním zařízením) s tlakovací pumpičkou pro zachování ideální pěny. Parádní skleněný džbán na deset piv pro domácí čepování piva bude dárek, který určitě potěší každého pivaře! Keramická zátka prodlouží čerstvost a zabrání zvětrání piva, jednoduchá pumpička s pípou umožní snadné natočení do sklenice.


Patentní uzávěr hrdla džbánu zajistí, že pivo nerozlijete. Díky stojanu nemusíte umísťovat skleněný soudek na okraj stolu, zabráníte tak nežádoucímu pádu. Stojan má dostatečnou výšku i pro vyšší sklenice. Vychutnejte si domácí nenahraditelnou limonádu v této tematické nádobě s pípou , díky které si i vy doma můžete navodit atmosféru harmonického venkova. O značce: Drobnosti, které potěší a jsou za hubičku.


Tak by se daly jednoduše vystihnou dekorace a doplňky, které nabízí značka Dakls. Jsou ideální volbou, pokud se chystáte vnést do svého bydlení trochu stylu. Skvělý dárek pro milovníky točeného piva!


Unikátní skleněný džbán na pivo s pípou - litrů je ideální pro domácí čepování piva. Je vyroben z prvotřídního borosilikátového skla SIMAX bez obsahu olova a kadmia. Ideální na ledové i horké nápoje.

Vložka na led z kvalitního. Vejde se do něj litr vašeho oblíbeného nápoje. Vinný SOUDEK Chardonnay. Momentálně nedostupné Originální plechový soudek s potiskem - bílé víno Chardonnay 5L.


Dvoulitrový džbán opatřený vodotěsným keramickým uzávěrem s kterým si může obdarovaný dojít na růžek pro pivo a doma pak uzávěr nahradit důmyslnou pípou (výčepním zařízením) s tlakovací pumpičkou pro zachování ideální pěny. Aukro Potraviny Nápoje Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky