středa 24. května 2017

Plynový sporák s horkovzdušnou troubou

Elektrické sporáky s horkovzdušnou troubou na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Energetická třída A- , programátor, displej, vodící lišty, katalytické samočistící desky a oválná varná zóna. Příkon plotýnek: 2x kW, pr.


Sklokeramický sporák s horkovzdušnou troubou s objemem 56l.

Ideální pro přípravu vašich oblíbených jídel. Kombinovaný sporák REDFOX. Stolní sporák SP GL. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Plynový sporák s horkovzdušnou el.


Příprava jídel přímo na plameni je u všech kuchařů nezbytná pro zdůraznění tradičních kulinářských dovedností. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zařízení má výkonné hořáky na 5kW, lisovanou horní desku a robustní nerezový rošt. Sporák plynový s elektricko. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nalezeno: 3produktů. U trouby možnost nastavení času pečení. Obsahuje teleskopické výsuvy.


Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Mora K 1AW (2) Přidat do porovnání. Kamna a sporáky MBS na tuhá paliva jsou určena k vytápění, vaření, pečení. Jsou konstruována na spalování palivového dřeva a hnědého uhlí. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyrobený s potravinářsky nezávadného nerezového materiálu. Zobrazit Detail produktu.


Daruji sporák Daruji za odvoz plynový sporák s plynovou troubou , foto do zpráv, plně funkční.

Prodej plynového sporáku Mora. Spolu s návodem a hlubokým a mělkým plechem. Dále digestoř Amico,funkční. Pouze osobní předání v Plzni na Lochotine.


Mora, plně funkční (nejdou akorát hodiny) velmi zachovalá. Standard Léty prověřená klasika. Masivní rozdělené litinové rošty. Snadné manuální zapalování hořáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky