pátek 26. května 2017

Dóza na sypaný čaj

Elegantní a zároveň praktická dóza na sypaný čaj , kávu či jiné potraviny. Indigo Lines dóza na čaj a kávu. Plechová dóza s klipem na 1g čaje nebo kávy.


Milovníci čaje a kávy nastražte konvičky a sítka, právě vstupujete do našeho malého ráje. V něm vám nabízíme vše, co si srdce pravého čajomile a kávomila může přát - sypané čaje, dózy na čaj , čajítka neboli čajová sítka, podčajníky, konvice na čaj , mletou i zrnkovou kávu i stylové boxy na čaje. Je kovová s babusovým víkem.

Dóza na sypaný čaj Machu Picchu. Designová dóza na sypaný čaj která pojme cca 100g čaje. Kulatá dóza v černém provedení uchová váš čaj nebo kávu ve skvělé kondici. Kovová dóza je vhodná na skladovanie čaju, kávy alebo korenia.


Je zdravotne nezávadná s úpravou proti korózii určená priamo na potravinárske použitie. Zásobník na čaj Krásny zásobník na čaj doplni Vašu kuchyňu. Koupit Porcelánový držák metličky na matchu.


Je vyrobený z kovu, veko z bambusu. Plechové vakuové dózy na čaj a potraviny Oblečte váš čaj a kávu do krásného a praktického kabátku.

Je vzduchotesný, takže si zachováva vôňu čaju. Pokud jste se domnívali, že čaj a káva přináší potěšení výhradně pro vaše chuťové smysly, pak vás musíme mírně poopravit. Mandala hrnek se sítkem. Rozhodně zajímavá dóza na sypaný čaj s jihoamerickými motivy.


Hrnek na čaj kameny Lilac tmavá. Vhodná na 100g sypaného čaje. Z přední strany se nachází černý potisk v motivu Landhaus s nápise Tea.


Pokud si rádi pochutnáváte na lahodném čaji, jistě řešíte jak ho správně skladovat. Papírové sáčky a pytlíky asi nebudou tou nejvhodnější variantou. Detail produktu Do obchodu. Hľadáte kvalitný a lacný sypaný čaj ? Ponúkame na predaj kvalitné sypané čaje, plechové dózy, vonné tyčinky a príslušenstvo za rozumné ceny. Každé toto dělení se vyznačuje jiným.


Doza na sypaný čaj půl litru. Jo, není nad sypaný čaj , Na uskladnění my máme řešení. Kameninová doza na čaj. S víčkem které těsní a nedovolí čaji ztratit aroma.


Ale stejně doporučujeme dát jej ještě do nějakéhu pytlíku. Ale dozu máme ihned při ruce.

Oválna dóza na sypaný čaj - fialová. Dárková kolekce sypaných čajů se oblíbenými druhy. Løv in Min sypaný čaj v kovové dóze (1g) 43- Koupit. Rovnováha - harmonie - soulad.


Probuďte své smysly a pozornost s tímto organickým bylinným čajem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky