čtvrtek 18. května 2017

Aeg lavatherm 75370 ah3

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AEG lavatherm.


Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem v en. Velká kapacita až kg prádla. Systém ProTex umožňuje sušit i choulostivé náplně se stejnými výsledky. Sušička je určena až pro 7kg, plně elektronické ovládání, šetrný systém sušení, tichý provoz, možnost připojení na odpad-není podmínkou.


Z důvodu zapojení do největší akce v dějinách stěhování prodávám zánovní kondenzační sušičku prádla od předního výrobce AEG. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Barva Bílá Způsob sušení Tepelné čerpadlo Funkce proti pomačkání prádla ano, standardní minut Funkce programy sušení Indikátory fáze. Pravidelné akcie a zľavy na príslušenstvo. Free Shipping Available.


Looking For Great Deals? Kapacita sušičky (kg) 7. Pouze sušičky AEG jsou vybaveny filtračním systémem ÖKOFlow, extrémně účinným filtrem, který je snadno na dosah a dobře se čistí. Běžné sušičky mají několik filtrů.


Pokud je nevyčistíte všechny, spotřeba energie se zvýší. Díky jedinému filtru spotřebiče AEG usuší každou náplň bez námahy a udrží si. Usušíte v ní až kg prádla. Díky tepelnému čerpadlu vám umožní sušit prádlo i při nižších teplotách a tak nedochází k. Základní parametry Maximální náplň: 7. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Pro více informací klikněte sem. Tato sušička AEG je vybavena technologií ProTex Plus, díky které se můžete spolehnout na šetrnost sušení. ProTex se postará o co nejjemnější péči, takže můžete sušit kromě vlny i hedvábí nebo krajku.


Nakup levně v pohodlí domova. Nakúp lacno v pohodlí domova. Dostupnosť: Na objednávku dodanie do dní. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Děkujeme vám, že jste si zvolili výrobek značky AEG. Aby vám bezchybně sloužil mnoho let, vyrobili jsme jej s pomocí inovativních technologií, které usnadňují život, a vybavili jsme jej funkcemi, které u obyčejných spotřebičů nenajdete. Stačí věnovat pár minut čtení a zjistíte, jak z něho získat co nejvíce.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky