středa 31. května 2017

Sanitační sud bazar

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů sud. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Stroje - Sanitacni sud bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Našroubujte zpět hlavici na sanitační sud , naražte naražeč a natlakujte stejným způsobem jako když narážíte sud s nápojem. Po minutách odražte naražeč, vložte do hadice za naražeč. Do sanitačního barelu lze připravit sanitační roztok, a dále po naražení stejným způsobem jako sud KEG, je možné povést proplach vedení.


Pro zachování kvality piva je jeden z nejdůležitějších faktorů čistota pivního potrubí. Sanitaci lze provést několika způsoby pomocí různého příslušenství. Mezi základní patří sanitační adaptér a sanitační sud s příslušenstvím.

Narazte naražeč bajonet do sanitačního adaptéru. Sanitační adaptér BAJONET - postup sanitace vodou: 1. Slouží k proplachování pivního vedení. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Nejprve odšroubujeme hlavici sanitačního soudku, do soudku nalijete čistou vodu. Otevřte páku pivního kohoutu a nechte otevředou, dokud z kohoutu nezačné teci čistá voda.


Proplachování pomocí sanitačního roztoku. Důkladné propláchnutí vedení s možností použít sanitační kuličky. Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren. Nerezové Keg sudy 50l do Zdarma. Prodám 500l sud od bíleho,letos.


Populárne: Progresivne slovensko. Možnost použít sanitační kuličky. Ostatní - Soudek na bazar. Vybírejte z inzerátů. Dům a zahrada - Dreveny sud bazar.


Plastový sud 250L s víkem, použité, potravinářské Topován.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Společnost Lindr si je vědoma kvality českého piva a pivní kultury. Abychom se tímto světovým primátem mohli i nadále pyšnit a pozvednout tuto kvalitu našimi výrobky, používá firma Lindr p. Bazar výčepní techniky a technologie nabízí použitou, ale kvalitní výčepní techniku od předních renomovaných českých výrobců.


Výčepní zařízení je prodáváno se zárukou měsíců!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky