pondělí 22. května 2017

Plastový sud použitý

Plastový sud použitý

V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Nabízíme k prodeji potravinářský, plastový sud s uzávěrem, vhodný na uchování potravin, převoz kvasu, nebo ke sběru dešťové vody. Plastové sudy - Skladování nebezpečných látek a potravin. Dále sudy opravujeme i rozvážíme.


Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Prodám plechový sud s uzavíratelným víkem na kovovou sponu. Je možné no použít na dešťovou vodu, uskladnění krmiva atd.


Vhodný pro zemědělce, rybáře, myslivce, včelaře atd. Výška sudu 85cm, průměr sudu 55cm. Plechové sudy cylindrické o objemu 2litrů jsou použité obaly po potravinách, vodou vypláchnuté, avšak mohou v nich zůstat zbytky ovocných koncentrátů. Inzerát byl odebran z oblíbených. Je uzpůsoben tak, aby z něj bylo možno odebírat vodu kohoutkem i hadicí.


Instalace i odinstalace na zimu, je velmi snadná. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3).


Nahlásit další obrázekNahlaste prosím urážlivý obrázek. L sudy (barely) s víkem a uzavírací kovovou obručí. Vstupní otvor je průměr cca cm. Jsou čisté pouze mohou být lehce odřené od převozu. Sudy jsou se zbytky čokolády.


Sud se sponou a držadly l - barva modrá je vhodný k přepravě a skladování sypkých materiálů a kapalin i nebezpečných látek. Podľa typu použitia sa líšia aj ponuka, v ktorej máme sudy so skrutkovacím či odnímacím vekom a sudy typu L-Ring (pevné veko, ktoré nemožno vytiahnuť). HDPE (vysokohustotného polyethylenu) s UN kódom - vhodný na potraviny a iné látky tak isto aj na chemické. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost.


Plastový sud s odnímacím víkem bez těsnění 2l zelený. L plastový sud s víkem a přezkou, barel,kanystr. Vybírejte z inzerátů. Predám 10litrové ibc ko. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kónický plastový sud Rain, 3l. Vhodné jsou zejména na zachycení dešťové vody např.


Sud je len krát použitý , čistý. Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu. Objem sudu je 2litrů.


Rozměry sudu jsou: 6x 9mm, 2x uzávěr: 58mm se závitem se stoupáním mm. Zároveň je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre styk s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky