pondělí 22. května 2017

Džbán teo

Džbán teo

Vynikajúci na prípravu a podávanie horúcich a studených nápojov. S odšťavovačom pre ľahké vytlačenie limetiek, citrónov, pomarančov a menších grepov priamo do džbánu. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu.


Univerzální džbán , který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO. Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný stři. Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 2Kč s rychlým doručením.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Veškeré informace o produktu. Sítko je fajn a chladicí díl také. Jen mě mrzelo, že jsem už neobdržela náhradní chladící díl, který byl inzerován v letáku.


Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. TESCOMA džbán do lednice TEO 1. EVA SOLO Skleněný džbán 5l čirý. Kucheo - vše pro vaše vaše vaření.


I v letních měsících si díky. Vyrobený zo žiaruvzdorného borosilikátového skla, viečko z kvalitného plastu. Džbán Cotton Bu žlutá. S vyluhovacím sítkem a chladicím dílem pro přípravu ovocných nápojů, vhodné pro přípravu čaje a nápojů zalévaných vařící vodou i přípravu vřící vody přímo ve džbánu.


Je vyroben znbsp;vysoce kvalitního žáruvzdorného. Vhodný do myčky na nádobí. Vyberte si džbán či karafu z brúseného, číreho aj farebného skla, dekantér, konvicu na vodu atď. Stovky džbánov a karáf nájdete na Biane.


BIANO pre Vás monitoruje aktuálnu situáciu a uisťujeme sa, že ani jeden z našich 3obchodov nemá problém s kvalitou doručovania. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Porcelánový džbán z nové kolekce Vintage Indigo s motivem květin je milým doplňkem do každé kuchyně. Nádoba džbánu je vyrobena ze žáruvzdorného skla, kromě postávání v chladu proto džbánek zvládne i ohřev na plynovém, elektrickém nebo sklokeramickém sporáku.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. S vylúhovacím sitkom a chladiacim dielom na prípravu ovocných nápojov, vhodný na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou, aj prípravu vriacej vody priamo v džbáne. S vyluhovacím sitkom a chladiacim dielom pre prípravu ovocných nápojov, vhodné na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou aj prípravu vriacej vody priamo v džbáne. Součástí dždánu je i vyluhovací sítko a chladicí díl.


Tescoma Teo - džbán - l Popis produktu. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Návod na použitie vo vnútri balenia.


K přípravě chlazených nápojů i sypaných nebo bylinkových čajů. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Hledaný výraz: džbán teo.


Nové vyhledávání: Přehled Produkty (15) Produkty pro dotaz: džbán teo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky