pátek 19. května 2017

Mycka pivniho skla

Myčky na mytí pivního skla , kartáče a mycí roztoky. Nedílnou součástí kvalitně natočeného piva je za potřebí precizní hygiena a čistota pivních sklenic. Pro správnou čistotu pivního skla je zapotřebí používat výhradně chemii pro udržbu a mytí pivních sklenic. Přípravek na mytí pivního skla ve formě tablet - kolečka. Při použití přípravku získají sklenice zářivě lesklý vzhled.


Po naplnění drží pivní pěna viditelně na stěnách sklenice („pivo kroužkuje“). Myčky pivního skla , náhradní díly a příslušenství pro myčku sklenic DUNETIC. Myčky sklenic svými rozměry (Š,V) 38x20xCompact (dvouválcová myčka sklenic) a 31x19xComfort (jednoválcová myčka sklenic) jsou vhodné do většiny klasických dřezů. Díky své spolehlivosti jsou ideální do všech restaurací, pro které je efektivní provoz podniku nadmíru důležitý.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rozvoz po Brně v době karantény neprobíhá!


Odpad je řešen přepadem pod horním okrajem myčky. Díky tomuto řešení je dobré mít dostatečnou cirkulaci vody pro mytí a konečný oplach. Dvoudílná myčka pivního skla pro mytí půlitrů s uchem.


Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Myčka Spülboy Twin-Go Telescope. Zobrazuji – 30) SPULBOY TWIN-GoT Portable, myčka pivního skla. Jak správně mít pivní sko.


Ruční a průmyslová myčka. Alternativní využití myčky pivního skla. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Objednáváme i se speciálními požadavky. Projektujeme a vybavujeme. Další výhoda oproti dřívějším typům této firmy je ta, že velká část restaurací měla u starších typů velké výhrady ohledně průměru nádob (některý druh skla se zde myl s obtížemi) to vše odpadá s tímto novým přístrojem - průměr mycích nádob je tak široky, že v něm můžete bez problémů umýt třeba i. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Je vhodná k mytí skla , příborů a malých talířů (s maximální výškou skla 2mm).


Pracovní cyklus 1nebo 1sekund. Spotřeba vody na mycí cyklus je l. Pro delší životnost myčky, by měl být instalován změkčovač vody, a to proto, aby nevznikal vodní kámen během mycího procesu. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pomocí oplachování se každá sklenice opláchne čistou vodou zevnitř a zvenku.


Díky tomu je dostatečná cirkulace vody pro mytí a konečný oplach. V mycí nádobě s vnitřním středovým a vnějším pásovým kartáčem jsou sklenice mechanicky omyty. Delfín je myčka, přizpůsobená na různé druhy skla a to hlavně s ušima, díky svému oválnému provedení.


DUNETIC Compact je kompaktní neelektrický ruční přístroj na mytí restauračního skla , jenž Vám díky své nulové energetické náročnosti a nízké spotřebě vody zajistí snížení nákladů provozu. Přístroj DUNETIC Compact je snadno rozložitelný, čímž je usnadněna manipulace při každodenním čištění a současně snížena časová náročnost údržby přístroje. Vhodná pro všechny druhy a velikosti restauračního skla. Mycka skla najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zařízení se umístí do klasického dřezu. Spűllboy Twin-Go Telescope je založen na klasickém tlaku studené vody. Ve srovnání s ručním mytím skla se ušetří až vody.


Konec hadice je zakončen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky