úterý 2. května 2017

Nafukovaci prkno na vodu

Prodáváme nafukovací paddleboardy. Kvalitní paddle boardy Tambo a RED. Zaměřujeme se především na allroundové plováky pro každého. Jízda na paddleboardu je zábava!


Co by měl každý před plavou vědět?

Rezervace je nutná alespoň dní předem. Sezóna probíhá od května do září. Zážitek je pro jednu osobu a trvá zhruba jednu hodinu.


Pro ty odvážnější je tady jízda na řece, ale vůbec se o něj nemusíte bát. Po pár minutách se naučí správné rovnováhy a pojede mu to jako po másle, tedy vlastně po řece! Pokud chcete, aby si jízdu pořádně užil, darujte mu poukaz pro dvě osoby.


Paddleboarding- nafukovací prkno na vodu není to, co jste.

Na této stránce najdete nejprodávanější paddleboardy, allround paddleboardy vhodné jak pro začátečníky na hladké vodě, tak pro profíky na vlnách nebo divoké vodě. Nabízíme plováky různých velikostí, od malých paddlebordů pro děti a ženy, až po velké rodinné paddleboardy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


K relaxaci u vody je nafukovací lehátko bezesporu příjemným společníkem. Můžete na něm nerušeně relaxovat nebo pořádat vodní bitvy. Na trhu najdete klasická nafukovací lehátka, ale také plavidla nejrůznějších tvarů a nafukovací křesla.


Výhodné internetové ceny. Plováky designujeme nejen pro vás jakožto naše zákazníky, ale také tak, abychom na nich my rádi jezdili, proto jsme nevynechali jediný detail, jako kick tail na každém plováku, neoprenový držák na pádlo, pohodlné poutku na nošení a mnoho dalších „drobností“ které velmi zpříjemňují pobyt u vody i na vodě. Relaxace na pláži, u rybníka nebo v zahradě u bazénu je mnohem pohodlnější na lehátku než na tvrdém povrch.


Nafukovací lehátka na vodu pro relax na pláži a trávě. Je velmi výhodné vzít si sebou. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt paddleboarding nafukovaci prkno na vodu _2. SUB, paddle boar prkno na vodu.


Ideální pro firemní akce nebo na dovolenou.

Bublinková masáž působí blahodárně na zdraví i psychiku, uvolní celé tělo a dodá energii. Dopřát si ji můžeme ve wellness centru, ale spoustu lidí láká mít whirpool doma nebo na zahradě a moct se do vířivé lázně „naložit“, kdykoliv je čas a chuť. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Plavidlo vhodné pro starší děti nebo pro dospělé. Je potřeba na něčem měkkém ležet, nechat se kolébat vlnami, nebo se jen nechat táhnout po hladině. Udělejte radost svým dětem a pořiďte.


Kamenný obchod i e-shop, kde si můžete vybrat nové a bazarové paddleboardy nafukovací, paddleboardy pevný, pádla, příslušenství, oplachtění na paddleboardy, neoprény, neoprénové boty, vesty, vodácké batohy a prostě cokoliv, co potřebujete pro paddleboarding.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky