úterý 23. května 2017

Kulaté prostírání na stůl

Prostírání na jídelní stůl , to je takový malý zázrak. Vypadá dobře, nemusíte pořád uklízet drobky nebo fleky a každému jídlu dodá slavnostní nádech. Ať už hledáte korkové, nebo bambusové prostírání , dětské, nebo vánoční, na FAVI. Slaďte ho s ubrusem nebo běhounem, dejte doprostřed stolu kytici a užijte si oblíbené pokrmy s vašimi blízkými stylově a chutně. Proutěné prostírání je novinkou pro letošní rok od firmy Asa Selection.


Kulaté prostírání dříve nechybělo téměř v žádné domácnosti.

Klasické proutěné prostírání se opět stává oblíbeným doplňkem prostřeného stolu. Díky pastelovým barvám má univerzální použitý, hodí se do každé jídelny. Pokud si vybíráte nové prostírání na stůl , rozhodovat se můžete hned mezi několika druhy. Kromě textilního prostírání na stůl , se zvlášť v českých domácnostech s malými dětmi těší velké oblibě omyvatelné prostírání na stůl , které je velmi praktické.


Do své jídelny si můžete rovněž pořídit korkové. Vyberte si jeho barvu z přírodních odstínů. Ve vašem domě, na chalupě, všude bude tato série vypadat krásně.


Prohlédněte si celou tuto. Představte si, že prostírání na stole je jako oblečení celé jídelny.

Jemnými barevnými detaily dokážete podtrhnout její duši, navodit tu správnou atmosféru. Krásně nebo slavnostně prostřený stůl není jen o prostírání. Omyvatelné prostírání na stůl z praktického materiálu je k nezaplacení. Znáte to, přestože se celá rodina snaží, občas jídlo prostě drobí nebo ukápne.


Praktická prostírání , podtácky i podložky pod hrnce. Navíc zpříjemní stolování tím, že ochrání stůl či ubrus před případným znečištěním. Stejně tak krásné sady podtácků, ať už plastových. Hlavní důvo proč se prostírání na stůl začalo používat, je ryze praktický.


Mělo se tak zamezit ušpinění ubrusu nebo přímo stolu. V dnešní době však má prostírání i vyšší význam. Může pomoci navodit sváteční atmosféru, například o štědrovečerní.


Plastové i korkové PROSTÍRÁNÍ VETRO-PLUS s mnoha barevnými dekory rozzáří každý jídení stůl. Oba typy prostírání jsou velmi praktické na údržbu a dají se pořídit za zajímavé ceny. Velmi populární a prodávaná je sada.


Každý dům je místem, kde se shromažďují všichni členové domácnosti a jejich hosté. Obvykle je toto místo u jídelního stolu a tak je důležité, aby stůl hostitele pěkně prezentoval. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. Už taková drobnost, jako je hezké prostírání , dá vašim hostům najevo, že chcete, aby se jim u vás líbilo.


Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme.

Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. K tomu slouží ubrusy a prostírání. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky