úterý 23. května 2017

Jak stříhat psí drápky video

Mnoho pejskařů se k psím drápkům staví skepticky. Přirozeně se bojí, že by střihli jaksi víc než je zdrávo a psovi by krvácením ublížili. Jenže i stříhání psích drápků má svá pravidla, která by vás oba měla zbavit. Poradí Adyla Trepáková, majitelka psího salonu.


V tomto videu ukazuji, jak stříhat drápky kavalírům.

Jen jsem to dělala ráno po probuzení, kdy je kavalír divoký a chce si hrát. Dělala jsem to kvůli světlu, lepší je to stříhat. Jsme stále v ordinaci pana MVDr. Také si povíme o nejčastějších psích onemocněních. Například torze žaludku je velmi.


This feature is not available right now. Please try again later.

V dnešním videu jsme Vám předvedli, jak stříhat morčeti drápky. Pokud máte strach, že svoje morče střihnete nebo nemáte pevnou ruku, obraťte se na veterináře. Ve druhém díle školy SUPER ZOO vám poradíme jak správně vybrat kleště pro vaše zvířátko (pro pejsky, kočky, hlodavce) a jak přistupovat k samotnému stříhání drápků. Unsubscribe from Brouby?


Jak ostříhat králíkovi drápky - Duration: 2:15. Zvířecí tlapky 10views. Krótki film, pokazujący jak obciąć pazury u psa. Niebawem na naszym kanale pojawi się więcej poradników, serdecznie zapraszamy. Warto także odwiedzić nasz se.


Jak správně stříhat psům drápky ? Mezi běžnou péči o psa se řadí stříhání drápků a kontrola análních žlázek u psů. V naší zabetonované civilizaci žije pes jen s minimálním množstvím pohybu, a čest budiž výjimkám. Proč pejskům stříhat drápky ? Psí drápky neustále rostou a je třeba o ně správně pečovat.


Pokud jsou drápy příliš dlouhé, začínají tlačit na polštářky na tlapkách, zarůstat a pejskům při chůzi způsobovat velkou bolest. Jak ale rozpoznat, že nadešel čas na zkracování?

Odpověď je velice jednoduchá. Ohledně toho s vytáčením prstů - pokud lidi neví, jak stříhat drápky , ať to nedělají. Musí být taky vhodné nůžky, s vhodným průměrem a pojistkou. A taky vědět kam až můžu stříhat. Za život svých psů, sem střihla jedinkrát živé.


A i tak pes dál, neměl problém. Drápky se stříhají, jak jste již vyčetl, na délku srsti. Pokud máte plemeno se světlými drápy, tak tam krásně vidíte, kam už stříhnout nemůžete, kde to je prokrvené. U tmavých drápů se podle toho řídit nem.


Vždy používejte pouze ostré a vhodné kleštičky na drápky , které jsou pro psy vyráběny. Existuje velký výběr a váš veterinář. I psi potřebují pedikúru. Nejlepší je svěřit přerostlé drápky veterináři, případně se naučit je stříhat.


V každém případě dbáme na správnou délku drápů, neboť přerostlé psům škodí, a také na stav psích análních váčků. Psí drápy jsou rohovinové útvary na posledním článku prstu. Jako kam až sahá lůžko? To asi ne že, to je ukaždého psa jiné.


A zadavatelce nejde o techniku jak stříhat , ale jak nezastřihnout. Bohužel u černých drápů se dá opravdu říct jedině - opatrně, střihnout když tak víckrát po plátcích a radši míň než víc. Pokud doma máte lino, či plovoucí podlahu, tak přerostlé drápky zase takovým problémem být nemusí, ovšem pokud máte svůj byt pokryt kobercem, tak mohou nastat velmi nepříjemné problémy, jako je zatržený či natržený nehet.


Tento problém může vést i k. Zastřihává se podle potřeby. Záleží na tom, jak často kočka chodí ven a jak často si případně sama drápky brousí na škrabadle. To je dobré umístit někde tam, kde má kočka své místo.


Před stříháním pejskovo srst dokonale rozčešte. Na stříhání psů jsou nejvhodnější elektrické strojky. Někteří psi se však bojí tohoto zvuku a neudržíte je.


Pak je lepší zvolit nůžky. Vyberte nějaké malé a co nejostřejší, nejlépe takové, které jsou přímo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky