pondělí 22. května 2017

Bezpečnostní list savo proti plísním

Povrch vydezinfikuje a krásne vybělí. Můžete jej použít na různé povrchy: stěny, keramiku, obklady a spáry, omítky, zdivo, kámen, smalt, plasty, akrylátové povrchy, silikon, guma, nerez. Stlačte bezpečnostní pojistku a současně otočte trysku rozstřikovače do pracovní polohy. Savo proti plísni spray 5ml. Opusťte místnost a nechte působit 15–minut.


SAVO Proti Plísním koupelna.

Bezpečnostní list ( 4kB). Při silném napadení postup několikrát zopakujte. Místo podnikání nebo sídlo: Lidická 32. Deron – SP proti plísni 500ml MR. Likvidace plevelů, Roundup.


Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Přehled bezpečnostních listů výrobků. Je dodáván v mechanickém rozprašovači, který zajišťuje snadnou manipulaci a usnadňuje likvidaci plísní i na obtížně přístupných místech.

Po použití postup zopakujte do polohy stop. Má vysoké baktericidní účinky. Nejčastěji vyhledáváte savo wc dezi, sanytol odstraňovač skvrn, sanytol osvěžovač vzduchu, sanytol mýdlo, dezinfekce rukou, sanytol na roztoče, sanytol proti roztočům dm, sanytol koupelna, sanytol na tkaniny, sanytol bezpečnostní list , sanytol akce, savo proti plísním akce, dr max dezinfekce, dezinfekce ve spreji, savo original akce, savo v akci, dezinfekce pro děti, sanytol.


Veškeré povrchy vydenzifikuje a zanechá je krásně vybělené. Viditelný výsledek se dostaví okamžitě. Praktický mechanický rozprašovač vám zaručí snadnou manipulaci. Navíc má dezinfekční účinek. Tato položka nebyla doposud diskutována.


Tekutý přípravek ve spreji proti plísním. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk. Díky jeho účinnému složení povrch vydezinfikuje a krásně vybělí. Rychle působící fungicidní a dezinfekční přípravek s okamžitým protiplísňovým účinkem.


Obsah 5ml, s rozprašovačem. Fungicidní a dezinfekční účinek se dostaví okamžitě po aplikaci. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1. Vážení zákazníci, roušky, dezinfekce, respirátory, rukavice a podobné zboží je nyní velmi špatně dostupné.


Vhodný k použití na dřevo, omítky a malby zdí interiéru i exteriéru.

Nejpoužívanější protiplísňový přípravek na našem trhu. Přípravek má okamžitý účinek. Všestranné použití pro sanaci plísňových napadení stěn, dřeva, omítek, maleb v interiéru i exteriéru. Díky němu naše babičky, maminky i my sami máme pevně zakořeněno v paměti, že se jedná o efektivního a účinného pomocníka v celé domácnosti, ať se jedná o kuchyň, koupelnu, obyvák nebo bazén. Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena.


Vydezinfikuje veškeré povrchy a zanechá je krásně vybělené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky