pátek 5. května 2017

Trubka měděná 10x1 měkká

CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Měděná trubka točená 10xbez DPH: Kč. Jejich výhodou je velice snadná manipulace, měď je měkká , trubky se snadno ohýbají.


Využitie: Predovšetkým sa. Konce trubek jsou vždy uzavřeny víčkem nebo zaslepené z výroby, trubky jsou vyčištěné. Dovolený provozní tlak je 1barů.


Měkké trubky z čisté mědi pro chladicí okruhy a medicinální plyny. Frigotec měděná trubka Cu 10xměkká m ve svitku. Vlastnosti trubek – Trubky jsou vyrobené podle norem. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vodovodní trubky jsou nezbytnou součástí téměř každé topné soustavy. Cu trubka holá mm, stěna mm.


Další produkty v kategorii. Cena s DPH: 1Kč: Cena bez DPH: Kč: Běžná cena: 1K. Odběr pouze po balení a jeho násobcích. KoupíCu měděná trubka měkká 6xmm. Nabídka měděných trubek.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Uz na prvy pohlad som si vsimol, ze trubka je medena a nieje cierna ako ostatne, takze. Ono aji kdyz je uplne jinaj tak si to sedne, ta medena trubka je mekka. Jul Navic med je vcelku mekka takze netusim proc te napadla zrovna med.


Vyžíhaná měď však po několikerém ohnutí. Navrhnout pájené a lisované spoje měděných trubek pro zvolenou aplikaci. CU TRUBKA DN- Měkká (svitek 50m) SUPERSAN CUTM15. Izolované Izolované s AL folií.


Můžeme Vám uříznout jakoukoli délku. Trubku lze krásně ohýbat pouze rukou bez nutnosti používat ohýbačku. Dle stupně tvrdosti poznáte, zda je možné měděnou trubku ohnout za studena či za tepla. Všechny měděné trubky prošly přísnou certifikací zaručující jejich bez-závadnost. Z důvodu zrušení výběru dobírek u přepravců tímto žádáme zákazníky, aby upřednostnili platbu převodem na náš bankovní účet.


Potřebný počet metrů objednejte. Medená trubka 22xpolotvrdá. Mezní úchylka vnějšího průměru, ±0.


HETCOOL Cu měděná trubka měkká 6xmm m. Nerezové a měděné trubky pro výčepní zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky