pátek 5. května 2017

Mlýnek na sušené bylinky

Seká či mele tvrdé věci jako je koření. Nabroušená ostří činí tento strojek dokonalým miniaturním mixérem a kráječem. Mlýnek je skleněný, takže jednotlivé várky nejsou.


Kompletní specifikace Mlýnek s praktickým a snadným použití na mletí bylinky. S nímž můžete rozemlít, nasekat či rozmělnit jakékoliv druhy bylinek. Snadno umyvatelné kuchyňské příslušenství, jež vám zkrátka nesmí chybět.


Tento mlýnek má nastavitelný keramický mlecí mechanismus s 6ti stupňi hrubosti. Mlýnek na pepř z bukového přírodního dřeva, černý matný. Vhodné na pepř a sůl, ale také na sušené bylinky a koření.


Mlýnek na sušené bylinky

Je vhodný jak pro čerstvé tak i sušené bylinky. Určeno pro praváky i leváky. Vyrobeno z kvalitního plastu a ušlechtilé ocele. Rozměry: x x cm.


Ergonomický tvar Nezabírá mnoho místa. Zdeněk Pohlreich: „Je načase si okořenit život. Pokud milujete čerstvě namleté chilli, Microplane mlýnek na sušené koření je pro vás ideálním. Drtivá většina vaporizérů bude pro správnou činnost vyžadovat předchozí pomletí sušiny na vhodnou konzistenci – podrcení sušiny v prstech bude stačit jen u pár modelů vaporizérů.


U všech ostatních budete potřebovat mlýnek , tzv. Měla léta jakýsi mlýnek - stařičký - který se jí asi před rokem rozpadl. Minuký rok koupila nový, vydržel jen rok.


Letos koupila nový (před týdny) v Lídlu a šla ho druhý den vrátit, protože v podstatě vůbec nemlel a to ani syrové, ani sušené bylinky. Vím, že je nejjednodušší rozemnout špetku koření mezi prsty. V našem pestrém sortimentu najdete nejen koření a bylinky , ale také příslušenství do kuchyně, které by se Vám mohlo hodit. Nabízíme Vám luxusní mlýnky na koření, můžete si vybrat z mnoha druhů. Nerezový mlýnek na čerstvé bylinky.


Pokud rádi vaříte s čerstvými bylinkami nebo jen zbožňujete chleba s máslem a pažitkou, zaručeně vás potěší. Univerzální mlýnek na koření v nadčasovém designu. Kombinace nerezu a tvrzeného akryliku působí velmi vznešeně.


Kvalitní mlecí strojek z nerezové oceli rozemele nejen sůl a zrnka pepře, ale také sušené bylinky nebo koření. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sušené bylinky a bylinkové směsi nesmějí chybět v kuchyni žádné hospodyňky. Nabízíme bylinky čerstvě nasušené a vždy čerstvě balené, vynikne tak jejich skvělá chuť i vůně, kterou ocení nejen opavdoví gurmáni. The Kingsley mlýnek na koření je dokonalým doplňkem pro kuchaře, kteří mají rádi chutné jídlo, čerstvé suroviny a chtějí míchat své vlastní směsi koření. TESCOMA mlýnek na koření a bylinky GrandCHEF.


Moderní ruční mlýnek vynikající pro dochucování pokrmů během vaření a při stolování. V čem mlýnek GrandCHEF vyniká?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky