čtvrtek 25. května 2017

Plynový vařič bazos

Bez vlivu na funkčnost. KEMPINGOVÝ VAŘIČ na plynové kartuše Přenosný vařič ideální pro kempování, pro rybáře, řidiče kamiónů, na zahradu atp. Možnost připojení kg PB bomby, nutno dokoupit plynový regulátor s hadicí, viz.


Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu, pro přesné nastavení velikosti plam. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Prodám plynový dvouplotýnkový vařič Pálavan.


Při osobním odběru předvedu. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Plynový vařič Camp Bistro CAMPINGAZ Jednohořákový stolní vařič pro piknik, kempování atd.


Dodám v praktickém plastovém kufříku pro přenášení. Platí do vymazání inzerátu. Pracuje na kartuši Campingaz CP250. Posílám jako balík na poštu. Vařič má piezoelektrické zapalování, není nutno používat zápalky.


PLYNOVÝ VAŘIČ v kufříku,na plynové kartuše,výkon 3KW. Grilovací rošt cena 100kč. Dom a záhrada - Plynový varič bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR. Rohova kuchyňska linka pouzita, vcetne digestore, mycky na nadobi,dvoj drezu, plynoveho varice. Třeba se někomu ještě bude hodit.


Pračka, horkovzdušná trouba ani lednice není součást. Ostatní - Plynovy dvouplotynkovy bazar. Je v pěkném stavu, plně funkční. Kč máme ho roky ale koupili jsme plynový , tak tenhle musí pryč.


Jako nový, žádné vady Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě) Úspora času () a el. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ) Speciální. Možnost osobního předání Praha nebo České Budějovice, ev. Predám skladací kempingový plynový varič dvojplotenka.


Chafing Podpultovy mrazák Electrolux police dřez, dvojitý už není barové gumy redbull Sporák elektrolux s 6ti hořáky a troubou grilovací tál fritůra dvouplotýnkový vařič hnětač těsta DESTILA, nikdy nepoužitý (chybí díž,kryt a matka držící šnek) nerezová výklopná pánev Electrolux c. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. TDI 1kW,předělané na obytné. Zanovni kompletní motor najeto cca.


Po výměně komplet brzoleje komplet i filtry. Solar,clima, nezávislé topení plyn, nafta, spaní, vařič , nádrže na vodu cca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky