pondělí 22. května 2017

Dětské prkénko na hranatý záchod

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dětské sedátko na WC myška modré.


Je lehce omývatelné a díky svému tvaru zaručuje Vašemu dítěti bezpečí a pohodlí.

Zvýšená přední část zabraňuje úniku moči. Ideální pro děti, které se učí samy chodit na záchod. Koukám po netu na nějaké to sedátko na takový záchod a nemůžu nic najít. Hranaté záchody už se teď dělají celkem běžně.


Začíná vaše děťátko chtít chodit samo na velkou toaletu? Usnadněte mu učení a pořiďte mu sedátko na WC Prima Baby. Zmenšená kopie běžného prkénka by totiž neměla chybět v žádné domácnosti s malými dětmi.


Je vyrobené z kvalitního plastového materiálu.

Sedí ke většině záchodových. Máme mísu jako na fotce a kromě toho, že je hranatá, je taky hodně široká. Vnitřní otvor má 29cm, celé je to 37cm široké. To se mi zdá hodně vratké.


Nemáte někdo tip na redukci na podobný záchod ? Veselý grafický design zaujme každé malé dítě. Sedátko je ideální pro děti, které se učí chodit na záchod. WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte.


Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti. Ahoj,kamarádka se chce zeptat. Má 18-ti měsíční dítě a učí ho na nočník,ale ten malej rošťák odmítá se na něj posadit a vůbec mít cokoli s nočníkem společného. Už ho to učí zhruba měsíce.


Chtěla by koupit dětské záchodové prkénko a zkusit to na něm. Poradíte které je dobré? Na kterém se dobře sedí a dobře drží na záchodové míse?

Nabízím zánovní univerzální prkénko pro dítě, které přechází z nočníku na velký záchod. Je to ideální pomůcka na naučení. Prkénko má menší otvor než dospělácký záchod , tak že jím dítě nepropadne do mísy a dokáže z něho i samo slézt dolů. Navíc je z bytelného plastu (nehrozí prasknutí) Zvýšený.


Bez pomoci je to pro něj však velmi obtížné, protože jeho nožičky jsou příliš krátké, takže si na záchod samo nevyleze a jeho zadeček ještě příliš malý, takže propadává. Prodám 2x dětské prkýnko (červené a modré) je to redukce na klasické prkýnko na WC pro děti, je univerzální, jen se položí shora na záchodové prkýnko. Minimálně používané ( na chalupě).


PC byla 1Kč, Cena je za kus, preferuji osobní odběr Praha - Michle. IKEA – TOSSIG, Záchodové prkénko , , Toaletní sedátko ulehčuje dítěti chození na záchod – je pohodlné, s oblými křivkami a hranami. Máme ještě koupelnu s vanou a umyvadlem a taky místnost, které se říká WC, záchod nebo toaleta.


Může být velký nebo malý, kulatý nebo hranatý. Popis: Prodám temer nepoužívané prkenko na zachod. Univerzální na všechny toalety. Sedátka na záchod se vyrábějí z thermoplastu (měkký, ohebný plast) , duroplastu (tvrdý, křehčí plast) či z MDF potažená PVC fólií. Populární jsou univerzální sedátka EASY s pomalým a tichým zavíráním a snadnou montáží - sedátko jednoduše nasadíte na trny připevněné na keramiku.


Wc sedátko z masivního dřeva, velmi kvalitní zpracování. WC sedátka dělíme na několik podkategorií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky