čtvrtek 18. května 2017

Podstavec pod monitor bílý

Slouží tedy i jako úložný prostor a šetří místo na vašem pracovním stole. Kromě toho, že zdvidne monitor do výšky očí, poskytuje navíc užitečný. Používáte prakticky denně počítač? Potom zvažte nákup podstavce pod monitor Connect It ForHealth, který učiní vaši práci komfortnější a zdravější.


Podstavec pro zajištění optimální výšky vašeho monitoru.

Většina vyráběných monitorů je však příliš nízko, a to vede ke zvýšenému namáhání krční páteře, bolesti zad a větší únavě. Elegantní skleněný podstavec pod monitor Vám zajistí optimální výšku monitoru. Ergonomické předpisy doporučují ze zdravotního hle. Veškeré informace o produktu.


Tak jednoduchá pomůcka, jakou je podstavec pod monitor , vám může od těchto obtíží rychle pomoci. Levné podstavce pod monitory Alza. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí.


Pracujeme-li ve vlaku, letadle, doma na kolenou nebo tradičně na kancelářském stole.

Zvedá obrazovku na úroveň očí, čím zmírňuje svalové napětí ramen a krku. Záruční lhůta: let Materiál: lamino Kvalitní český výrobek. Uvedená cena platí pro výrobek, který je uveden v názvu a vyobrazen barevně. Jednoduchý, hezký, funkční a cenově výhodný podstavec pod monitor.


Podložka pod notebook umožňuje umístit obrazovku notebooku ve vhodné výšce a předejít problémům spojeným s nevhodným držením těla, např. Stojan pod notebook je vhodný pro každého, kdo dlouhodobě pracuje s notebookem na jednom místě, a to buď samostatně nebo s přídavným LCD monitorem. Příjemné jsou také pozorovací úhly 178° horizontálně i vertikálně. Potěší též funkce Pivot, díky níž lze monitor otočit o stupňů. Tento praktický stojan na TV má elegantní pochromované nohy a desku z tvrzeného skla.


Uhlazený a štíhlý tvar tohoto decentního stojanu na monitor vašemu obytnému prostoru dodá stylový ráz. TV, plast, bílý , maximální nosnost 5kg, rozměry 1x 5x 2mm. Fellowes Smart Suites Plus - Stojan pod monitor.


Plastový podstavec pod monitor LCD nebo CRT s nosností kg. Dokáže vám ušetřit hned několik cenných centimetrů pracovní plochy a to díky zásuvce ve spodní části pod monitorem, do které můžete uložit kancelářské potřeby jako. Podľa pravidiel správnej ergonómie by mal byť monitor v takej výške, aby jeho horná hrana bola minimálne vo výške očí.


Porovnání cen podstavec monitor bily, srovnání cen podstavec monitor bily na portálu HLEDEJCENY.

TV, skleněný, černý, maximální nosnost 20kg, rozměry. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Chtěli jsme kvalitní podstavec pod monitor , který něco vydrží, ale zároveň dobře vypadá. A myslíme si, že se nám to povedlo. Díky nízké výšce stolů a nemožnosti posunout monitor do výšky očí se hrbíme, a tím si zaděláváme na problémy se zády.


Hlavním přínosem podstavců pod obrazovku je především možnost umístit ji do výšky. Chcete doručit zboží do Česka? For shipping to other EU countries visit this page Monitor stan size 1 white. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Monitorerhöhung Größe 1 weiß.


Umožňuje ukládání dokumentů pod monitor. Má také výsuvný držák na mobil či tablet. Hodí se pro všechny typy monitorů i notebooky, má nastavitelnou šířku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky