středa 24. května 2017

Lapač hmyzu elektrický

Lapač hmyzu elektrický

Elektrický lapač hmyzu Trápí vás hmyz v domě? Bezpečnost šetrnost a účinnost, to jsou hlavní kritéria moderních lapačů hmyzu. Každý rok si kupujeme lapač hmyzu do zásuvky, keďže ani sieťky nie sú 100-percentné. Vďaka nemu máme istotu, že aj keď budeme mať stále otvorené okno, žiaden neželaný hmyz sa dovnútra nedostane. Na terase máme GGT-a sme spokojní.


Lapač hmyzu elektrický

Keď je pekné počasie, trávime tam dosť času a komáre sa nám vďaka lapaču vyhýbajú oblúkom. K přilákání hmyzu k mřížce se používá UV zářivka. MŘÍŽKA Mřížka je tvořena dvěma holými dráty.


Ty jsou omotány okolo čtyř plastových sloupků jako na obr. Upevní se přilepením nebo zatavením. Létající hmyz láká UV-A světlo , elektrický proud na vnitřních sítích ho paralyzuje, a pak padá do velkého zásobníku , kde zahyne.


Velký vyjímatelný zásobník pro snadné čištění. Elektronický lapač hmyzu vydává ultrafialové záření s dosahem až m2. Lapač hmyzu elektrický , 2x 10W UV trubice, max. Kovová mřížka okamžitě zneškodní komáry, moly mouchy a další polétavý hmyz. Samotné usmrcení hmyzu probíhá vysokým napětím na mřížkách přístroje.


Mrtvá těla hmyzu padají do sběrné nádoby, která lze vyjmout a vyčistit. Pred svetlom je umiestnená elektrická mriežka , ktorá hmyz pri dotyku zlikviduje. Tento způsob hubení hmyzu je. UV svetlo elektrickej lapače hmyzu môže zachyt.


Lapač hmyzu elektrický

Pracuje ekologicky bez kouře, chemických prostředků a jedů. Vzhledem k počasí míváme otevřená okna po celý den = ve večerních hodinách nájezdy otravného hmyzu. Lapač a hubič hmyzu - elektrický - DOMO KX012. This video is unavailable.


Predám elektrický lapač hmyzu ktorý učinne eliminuje dotieravý lietavý hmyz ako komáre, muchy, mole a pod. Záchytný zásobník pro zahubený hmyz. Lapač je vhodný do výroby, kuchyní a restauračních provozoven. Praktický elektrický lapač hmyzu.


Princip činnosti elektrického lapače hmyzu je jednoduchý. Hmyz je přilákán UV zářivkou DZ UV 11W a usmrcen napětím 2kV=. Zářivka typu DZ nepotřebuje startér - ten je zabudován uvnitř, nutná je jen vhodná tlumivka.


Napětí cca 2kV= (6x amplituda sítě) je získáno násobičem. Světelný elektrický lapač hmyzu EXOCUTOR EX bílý. Lze zavěsit na strop, na stěnu nebo postavit na rovnou. Zboží již není v naší nabídce. Hmyz je váben UV-A zářivkou a usmrcen výbojem na mřížce v lapači.


Vyjímatelný spodek lapače pro snadné vysypání. Máte radi si v letných dňoch na noc otvoriť okno, ale vadí vám štípance od komárov? Máme pre vás moderné riešenie v podobe tohto elektrického hmyzieho lapače. Lapač využíva UV žiarovku, ktorá priláka hmyz do elektricky nabité mriežky.


Hmyz padá do záchytnej odnímateľnej misky s jednoduchým čistením. Zářivková trubice určená pro elektrický lapač hmyzu ATRIUM800. Netříštivé provedení trubice znamená, že trubice je pokryta fólií, která při případné mechanické destrukci vlastní trubice drží skleněné úlomky pohromadě.


Moderné a elegantné riešenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky