pátek 12. května 2017

Malé skleničky s víčkem

Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Skleničky s víčkem , Dapeo. Než se jídlo ohřeje trvá to tak půl hodiny,ale jinak super věcička pro kamionaky. Naše firma Vám navrhla krásnou svatební dekoraci, nebo srdce pro valentýnský dárek. Dřevěné srdíčko je velké 150x150xmm, s vyřezávaným víčkem , nelakované, aby se do něj mohlo dát suché ovoce, nebo sladkosti na svatbu.


Po svatbě najde určitě využití na fotografie, nebo jiné drobné předměty. Největší stojí 3Kč ks. Růžová sklenice s víčkem a brčkem Premier Housewares Mason, 4ml. Víčka doporučujeme umývat ručně. Zavařovací skleničky Kilner jsou vyráběny na přesných plně automatických linkách.


Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. Interiér vašeho bytu, domu nebo restaurace získá s krásnou skleněnou vázou nebo mísou nový náboj, se kterým se v něm budete cítit příjemně. Následně Vám připravíme cenovou nabídku s uvedením termínu dodání. Když mám objednávku a cenovou nabídku odsouhlašenou kdy mohu očekávat objednávku?


Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu. Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny. Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? Záleží pouze na Vás na co máte právě chuť.


Na obsah 4ml Barva: mix barev - odesíláme náhodně. Brčko je vyrobené z pevného plastu a má zábranu proti vyklouznutí. Vychutnejte si svůj oblíbený nápoj z této netradiční skleničky. Za jakou cenu skleničky vykupujeme?


Vždy pouze komplety – tj. Jen gumičky nám neposílejte – ty pokaždé měníme. Zálohované nejsou lahvičky na sirupy a skleničky s víčkem na závit, které občas taky používáme. Ty nám prosím neposílejte.


Krásné Vintage sklenice s víčkem a brčkem v sadě kusů. Jsou nejen krásné, ale opravdu praktické - díky víčku se dětem nerozlije limonáda a ochrání je před vypitím obsahu s vosou. Dárek pro milovníky piva - masívní skleněný krýgl s bohatě zdobeným cínovým víčkem. Tradiční pivní krýgl s cínovým víčkem , které zabraňuje zvětrávání piva. Potěšte znalce piva korbelem, který vzniká dle historických předloh!


Malé skleničky s víčkem

Krýgl lahodí oku a navozuje příjemnou atmosféru. Originální skleničky s plechovým víčkem a slámkou, se kterou dostane váš pitný režim ten správný styl! Sada mini skleniček s víčkem ml - ks Tyto roztomilé mini skleničky jsou určeny především ke stylovému a originálnímu podávání tvrdého alkoholu. Pro zachování maximální čerstvosti nápojů jsou navíc opatřeny ještě zlatým šroubovacím víčkem , díky kterému se budou hodit také na zavařování menšího množství marmelád a nebo jako kořenky. Malé skleničky na dárky pro host.


Tyto sklenice s víčkem a brčkem oceníte pro jejich praktičnost - víčko nejen eliminuje případné vytečení tekutiny, ale též váš nápoj v létě. Doprava i přes Zásilkovnu za Kč. Naprosto originální, nápadité, designově krásné a kvalitní kousk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky