středa 10. května 2017

Šicí stroj brother

Specializujeme se na šicí techniku (domácí šicí stroje a také průmyslové šicí stroje Brother). Naše společnost disponuje školenými zaměstnanci a udržuje vysoký standard podpory značky Brother. Brother Innov-Is A60SE- Special edition druhů. Odstřih, odhoz, zapošívání, programování Určený pro středně těžké materiály.


Vybaven šicími programy, horizontálním rotačním chapačem, 4-krokovou knoflíkovou dírkou a volným ramenem.

LED osvětlení pracovní plochy. Na stroji volně nastavíte délku stehu. K dispozici máte zpátkovací tlačítko na hlavě stroje, se kterým snadno zapošijete. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Prodáváme šicí stroje , vyšívací stroje , žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a quilting. Návod pro ty, kteří si nevĕdí rady, jako kdysi já. Nabízíme modely vhodné pro začínající i pro vysoce pokročilé uživatele.


Janome Vám dokáží splnit Vaše představy při šití přikrývek, přehozů, záclon, povlečení, polštářů a třeba ubrusů.

Je následníkem proslaveného stroje NV10A, který vyhrál v časopisu D Test o nejlepší elektronický šicí stroj. Stroj se vyznačuje spolehlivostí , příjemnou a jednoduchou obsluhou a nadčasovým designem vypracovaným do posledního detailu. Mechanický domácí šicí stroj s pevně danými programy a velmi. Robustní mechanický šicí stroj , šířka stehu až 7mm, programů, volně nastavitelná šířka i délka stehu, knoflíková dírka šitá na jeden krok, navléká.


Verze šicího stroje INNOV 15. Kvalitní, značkový elektronický jednojehlový šicí stroj pro začátečníky i pokročilé, s maximálně jednoduchou obsluhou, přehledný displej, moderní design, tichý chod bez vibrací, vysoký zdvih patky 16mm, volba automat, zapošívání na začátku a. Stroje - Šicí stroj brother bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Eshop a kamenná prodejna šicích strojů, overlocků, coverlocků, vyšívacích strojů, průmyslových šicích strojů, náhradních dílů, příslušentsví k šicícm strojů, pomůcky na patchwork.


Sineco - náhradní díly na šicí stroje. V případě, že nebudeme k zastižení na telefonu, využijte, prosím, náš on-line chat. Za kvalitu dodaných náhradních dílů.


Domací šicí a vyšívací a stroje. Určitě jsi u nás vyberete. Tento šicí stroj se již nevyrábí, byl nahrazen novými modely šicích strojů.

Nejprodávanější kvalitní jednojehlový šicí stroj včetně rotačního chapače, volného ramene, s automatickým navlékačem vrchní nitě do jehly, uzavřený overlockový steh. Nabízí druhů stehů, šicích technik, 4-krokové šití knoflíkové dírky, volné rameno, funkci zpětného šití. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Stroj je vybaven nejpoužívanějšími šicími programy vč. Spolehlivé a kvalitní šicí stroje LADA - tradiční česká značka s 5-ti letou zárukou. Levné a komplexní nakupování v obchodním domě Český obchoďák.


Velký výběr kompresorů a nářadí - Kompresory prodej nářadí i náhradních dílů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky