pondělí 15. května 2017

Horkovzdušný hrnec tefal

Tefal nabízí široký sortiment fritéz od klasických modelů až po pokročilejší (profesionálnější) modely. Většina fritéz je vybavena patentovaným filtračním systémem, díky němuž zůstává fritovací olej čistý, a připravené jídlo je tedy zdravější. Najednou totiž dokáže připravit až kg potravin.


Další v řadě uživatelsky přívětivých výrobků je horkovzdušný hrnec Domo DO 5FR. Tato digitální pomocnice usmaží pokrmy bez tuku nebo s jeho minimem. Kapacitu nádoby má l, což se může srovnat zhruba s kg pokrmu, který v ní lze najednou připravit. Horkovzdušná fritéza bývá nazývána též jako horkovzdušný hrnec. Připravit chutné domácí jídlo, do kterého nemusíte dávat olej, je velmi praktické.


Hlavní výhodou je také fakt, že vaření vás s tímto přístrojem bude bavit. Do horkovzdušné fritézy tak použijete mnohem méně oleje než u klasické fritézy a tím se stanou hranolky a další smažená jídla. Díky své nadupané výbavě disponuje automatickými nastaveními pro zdravé smažení s minimem oleje, nebo dokonce zcela bez tuku – zkrátka takový friťák bez oleje. Nová horkovzdušná fritéza ActiFry 2vje určena pro tepelnou úpravu dvou pokrmů najednou.


Novinka je vybavena otočnou pánví umístěnou nad prostorem pro přípravu hranolek a dalších. Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla! Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Viac info a varianty produktu nájdete tu.


NYNÍ S DÁRKEM - KUCHAŘKOU S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC KE STAŽENÍ ZDARMA! V Německu či Belgii již patří. Fritovací hrnec s topným tělesem ponořeným v oleji. Opakem výše uvedené fritézy je fritovací hrnec s topným tělesem ponořeným v oleji.


Na první pohled jde o trochu rozměrnější spotřebič, který ale v plné míře nevyužívá celý vnitřní prostor. To je způsobeno ponořeným tělesem přímo v oleji. U hranolek o množství kilogramu postačí procenta tuku, což je zhruba polévkový lžíce. To vše díky unikátní a inovované technologii přípravy.


Kromě klasických jídel. Zdravá alternativa k tradičnímu způsobu smažení bez připá. Vyjímatelná mísa omyvatelná v myčce. Již na první pohled vás zaujme svým moderním provedením, které se skvěle hodí.


Porovnávali jsme jak horkovzdušné, tak i klasické fritézy. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat fritézu. Tyto recepty, které byly vytvořeny speciálně šéfkuchařem pro zařízení Fry Delight, vám dodají inspiraci k obměně vašich každodenních potěšení! Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky