středa 17. května 2017

Odkapávač na lahve tescoma

Praktická souprava pro odkapávání a sušení kojeneckých láhví, dudlíků, misek, hrníčků, dětských lžiček apod. Souprava obsahuje odkládacích květinek, závěsných lístků, stojánek a odnímatelný podnos pro snadné čištění. Sterilizování dětských láhví vyžaduje i další péči – důkladné odkapávání.


Vybavte svou kuchyň praktickým odkapávačem na dětské a kojenecké láhve, případně i na další dětské nádobí. Láhve udržíte v maximální čistotě bez rizika, že v nich zůstane vlhkost a zapaří se.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odkapávač lze po použití srolovat nebo složit. Moderní láhve na nápoje vyrobené ze špičkového plastu certifikovaného pro zdravotnictví a farmacii, který neovlivňuje kvalitu ani chuť nápojů.


V nabídce také unikátní dětská láhev s pružným silikonovým brčkem a klipsou pro zavěšení na kočárek apod. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Baby Ono odkapávač na lahve tulip šedá. Univerzální odkapávač na lahve a savičky.


Funkční, umožňuje sušení veškerého příslušenství pro krmení a péči o dítě, snadné skládání a čištění. Pošlu zásilkovnou za Kč nebo poštou Do ruky za 1Kč, Na poštu za 1Kč. Nebo osobní předání v Telči či v Mrákotíně. Popis: Téměř nový, používaný týden.


Vhodný na cestování i na doma, skládací, viz foto. Perfektní věc na lahve , savičky a další příslušenství. Velký odkapávač se sadou nádobí obsahuje talíře, hrnečky s podšálky, příbory, sadu hrnců a kuchyňské náčiní, vč. Rozměry: 45x35x1cm.


Luxusní odkapávač vynikající pro odkapávání, sušení a ukládání kuchyňského nářadí, příborů apod. Opatřeno odnímatelnou odkapávací vložkou pro snadné čištění. Tescoma Clean Kito dkapávač s podnosem, šedá. Vynikající pro odkládání a sušení talířů, hrnků, kuchyňského nádobí a nářadí, příborů, kuchyňských nožů atd.


Vynikající pro vzduchotěsné uzavření nespotřebovaných vín, víno v láhvi uzavřené zátkou zůstává déle svěží.

This feature is not available right now. Please try again later. Je vhodný do myčky na nádobí a je perfektně skladný. Na odkapávací můžete sušit až lahví a kromě toho i dudlíky. Sbírá vodu - nemusíte ji dávat na dřez.


Je funkční, vhodný pro všechny typy lahví, snadno se sklopí a čistí. Navíc je celý v moderním designu, takže bude perfektním doplňkem do vaší kuchyně. Specifikace:obsahuje prostor pro sušení až láhviček, dudlíků, lžiček a dalších věcí praktický, všestranný, šetří.


Nádobí je potřeba po umytí dobře a rychle usušit. Věříme, že budete spokojeni, ať už si vyberete jakýkoliv kuchyňský odkapávač z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky