pátek 26. května 2017

Smoothie pomeranč

Jednoduché pomerančové smoothie. Doporučuji přidat také jednu lžičku Blendea SUPERGREENS. Ingredience vložíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Smoothie ranní probuzení.


Velice jednoduché a zároveň pro zdraví blahodárné pomerančové smoothie. Téměř produkce pomerančů je průmyslově zpracováno. Ze slupek se získává pektin a hlavně esenciální ol. Pamatujete na nápoj zvaný KAROTELA ? This feature is not available right now. Please try again later.


Najdeme v něm kopu energie a imunity, díky čemuž je tak pomeranč ideální prevencí proti chřipce a nachlazení. Brokolicovo-špenátové smoothie. Je škoda nedat do smoothie celý pomeranč , protože dužina i bílá vnitřní slupka (mezokarp) je zdravá a má m. Budete potřebovat: menší mrkev, růžičky brokolice, větší hrst špenátových listů, menší jablko a menší pomeranč (nebo mandarinku). Pro přípravu všech smoothie receptů vám stačí základní suroviny rozmixovat, případně je doředit mlékem nebo vodou. Tekutý nápoj můžete připravit jak z ovoce či zeleniny, nebo obojí nakombinovat.


Smoothie pomeranč

Do smoothie můžete přidat v podstatě vše, co máte rádi. Někdo preferuje spíše zelenější smoothie , někdo zase více barevné. Mixovaný nápoj zvaný smoothie je velmi oblíbeným, rychlým a příjemným způsobem, jak dodat našemu tělu nejen dostatek vitamínů, minerálů a stopových prvků, ale také významné množství kvalitních sacharidů, bílkovin, tuků a dalších cenných látek.


Jogurt a všechny ingredience dáme do mixéru kromě medu. Mixujeme při rychlosti sekund. Je rychlým a zároveň chutným zdrojem energie.


Přidejte lžičku směsi zelených superpotravin Blendea SUPERGREENS. Pokud chcete očistit tělo od toxinů, namíchejte si smoothie plné vitamínů, které vás nastartuje do nového dne. Pochutnáte si na výborném smoothie a zároveň přirozeně vyloučíte škodlivé látky z těla. Existuje něco lepšího, než osvěžující citrusový nápoj v horkých letních dnech?


Nálož vitamínu C, kombinace sladkokyselé chuti i zjemnění díky jogurtu vás dostanou. Pomerančové smoothie s ananasem je hotový top. Výhoda mixovaných nápojů je, že sníte opravdu přes den celou dávku doporučené čerstvé zeleniny a ovoce a ještě si pochutnáte. Mixovat můžete i horká smoothie (ale já prostě raději ta studená), do čaje rozmixovat celý pomeranč (samozřejmě oloupaný) a kustovnici…. Bohaté na bílkoviny, vlákninu, probiotika a vitamíny, je to ideální způsob, jak začít den s energií nebo ukončit ji šťastně až do smrti!


Všechny suroviny vložte současně do smoothie mixéru a relativně krátce pomixujte (fakticky není moc co mixovat, spíše jde o promísení). Naleznete zde jak přehled mixérů určených pro jejich výrobu, tak i recepty. Nevíte z čeho si připravit smoothie ? Dneska jsem si pro Vás připravil video na téma smoothie , smoothies , chcete-li. Nechte se inspirovat naším receptem a ochutnejte to pravé ořechové.


Ve videu naleznete hned několik receptů na zdravá, dietní i objemová smoothie. Dnešní doba je uspěchaná. To vše je oslazeno hroznovým cukrem známým pro svůj rychlý přísun energie.


Pokud se tedy potřebujete soustředit, zkuste drink s guaranou, imunitě pomáhá spirulina, nepražené raw-kakao je zase nabité antioxidanty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky