pondělí 22. května 2017

Lukopren n 1522

Výrobca začal dodávať nový katalyzátor, ktorý nesplnil pri testovaní v štátnej skúšobni jeden z požadovaných parametrov a teda mu nebol vystavený atest pre styk s potravinami. Two-component silicone rubber. The medium viscous polymeric paste with a good fluidity vulcanizes to a harder silicone rubber after mixing with the catalyst at ordinary temperatures. Universal type for flexible molds and casts, dismountab.


Slouží k výrobě pružných forem, do nichž lze odlévat syntetické pryskyřice, sádru, vosk, beton. Nečakajte 30min v rade pred kamennými farby laky. Rozumné je ostať doma, múdre nakúpiť farby, laky cez náš eshop. V prípade, že máte záujem namiešať farbu, kliknite tu a využite na to náš formulár.


Lukopren Primer A nebo N. Dále se používá k výrobě nejrůznějších těsnění a profilů, rozebíratelných a přírubových těsnění,apod. Използва се главно за производство на форми за щампелуване на ляти синтетични смоли, гипс, восък, бетон и ниско топящи метали (калай и негови сплави). Využití je pro zalévání, výrobu těsnění, výrobu pružných forem pro odlévání vosku, pryskyřic, olova, sádry a dalších materiálů.


Used primarily in the manufacture of molds for making masters for casting synth. It is also used for the production of various seals and the like. Slouží zejména k výrobě forem pro zhotovování otisků pro odlévání synt. Slúži na výrobu foriem.


Edna Register Boone - Duration: 11:01. CHEMEX E-SHOP - To nejlepší ze stavební chemie pro jakoukoli stavbu! K probarvení do požadovaného. LUKOPREN N15zalévací silikonová pasta kg. Používa sa k výrobe rozoberateľných tesnení a prírubových tesnení, k zalievaniu v. Výrobek v plastových obalech skladovat max.


Před upotřebením řádně promíchat! Použití:Jsou vhodné pro zhotovování pružných forem, jsou schopné reprodukovat jemné detaily, mají dobré separační vlastnosti, malé smrštění a tepelnou odolnost. Stačí bohatě kilové balení.


Má s tím někdo zkušenost, nebo to zasílají pouze Lučební závody Kolín na objednávku? Díky za každou užitečnou radu. Pro mísení pasty a katalyzátoru je vhodné použít širší nádobku a. Je to veľmi vhodný materiál na výrobu foriem pre sviečky. Pokiaľ ho mechanicky nepoškodíte , znesie nekonečné množstvo odliatych sviečok.


Odporúčame vystužovať gázou , v. Mám cestu do Brna a tak bych to zkusil. Chtěl bych ušetřit za poštovné. Univerzální dvousložkový silikonový kaučuk. Tento typ dvousložkového silikonového kaučuku kondenzačního typu je určen především k výrobě forem pro zhotovování otisků pro odlévání synt. Zmiešaním pasty s katalyzátorom (hm.d.) dochádza k vulkanizácii.


Má Atest pre styk s potravinami. Materiál má odolnosť voči poveternostným vplyvom, slnečnému žiareniu a ozónu. Vyznačuje sa separačnými vlastnosťami voči väčšine neporéznych povrchov, vrátane odlievaných živíc.


Má atest pre styk s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky