pondělí 22. května 2017

Profi výrobník těstovin

Výrobník těstovin příslušenství - matrice. Vhodné pro různé druhy těstovin. Určeno pro restaurace, hotely, pizzerie a ostatní provozy požadující střední kapacitu. Vyrobeno z nerez oceli.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Knoflík s počítadlem tlouštěk (rozsah tloušťky 0-mm). Připevnění ke stolu, samomazná ložiska. Gastronomické provozy opatřené nabídkou domácích těstovin se těší stále větší oblibě, proto Vám nabízíme vysoce kvalitní stroje na výrobu těstovin. Jsou nepostradatelným pomocníkem provozoven, které zabezpečí rychlé vymísení těsta pro výrobu domácích těstovin , provede vytvarování různých druhů a velikostí. Nerezová ocel AISI 304.


Silný, vzduchem chlazený motor. Strojky na výrobu těstovin. Snadno odnímatelný trychtýř pro přidání tekutých složek během zpracování.

Přístroj je snadno rozebíratelný pro lehkou údržbu. S tímto výrobníkem těstovin. S výrobníkem těstovin vaše kuchyň získá nové schopnosti a můžete vašima vlastníma těstovinama potěšit i své kamarády či sousedy. Na našem internetovém obchodě vám nabízíme výrobníky těstovin od kvalitních výrobců značky Trebs a Beem, které se vyznačují především kvalitou a snadnou údržbou.


REALEX International spol. Mrazící zařízení je nezbytnou součástí vybavení nejen profi gastro provozů. Výroba těstovin se skládá ze dvou postupů jako u všech strojů, a sice z hnětení, které trvá cca 6-min. Těstoviny jako špagety, bucatini, fettuccine, tagliolini atd. Pro řezání krátkých těstovin.


Lillo Due je výrobník těstovin určený pro domácnosti, ale i pro menší pizzerie a pasta fastfoody. Tento výrobník (extruder) se snadno obsluhuje, čistí, má minimálními nároky na prostor. Hygienický nerezový design pro snadnou údržbu. Jednoduché na ovládání. Pro výrobu tradičních těstovin.


Plně automatizovaný přístroj k výrobě čerstvých domácích těstovin. V nádobě se těsto mísí a hněte, výrobník těstovin vyniká velmi snadnou obsluhou a dobře se čistí. Mosazné nástavce na těstoviny s bronzovou slitinou.

Až druhů matric pro výrobník těstovin Bartscher. Pomocí profilovaných nástavců jednoduše připravíte různé druhy italských těstovin. Profi fritézy jsou neodmyslitelnou součásti každé restaurace či jiné provozovny. Profi hrnce a pánve z kvalitní nerezové oceli, jsou nepostradatelnými doplňky, bez kterých by se neobešla žádná kuchyně ani restaurace.


Fritézy jsou vybaveny výpustnými kohoutky pro snadnou výměnu oleje. Kategorie Profi hrnce obsahuje široký sortiment v různých designech. Velmi oblíbenými produkty jsou nerezové hrnce a kastroly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky