pátek 12. května 2017

Sběr hliníku praha

Sbíráme i plechovky a další hliníkové „odpadky. Poznáte je podle značky „alu“ nebo čísla „41“. Obaly od fidorky, vánočních kolekcí, čokoládových figurek nebo plechovky od nápojů. Ne všechno, co se jako hliník tváří ale hliníkem doopravdy je. Tenká hliníková folie po zmuchlání drží.


Umístění kontejnerů na hliníkový odpad. Výkup jakéhokoliv množství! Ceny jsou výkupní tudíž peníze dostanete VY od NÁS. Cena se muže lišit podle kvality dodaného zboží-pro přesnou cenu nás klidně kontaktujte. Ne k výrobě hliníku nového, ale je možné ho zpracovat na činidla pro ocelářskou výrobu jako deoxidační činidlo při zpevňování, které na sebe naváže kyslík a pak přejde do tzv.


Nicméně i tenkostěnný hliník lze zpracovávat. Více viz Pražský Toulcův dvůr končí se sběrem hliníku. Ekologie a výkup hliníku.


Víte, že pokud se zbavíte starého hliníku , který se například jen tak povaluje na dvoře nebo na zahradě, chráníte životní prostředí? Kovy jej totiž zbytečně zatěžují. My je dále recyklujeme, a tak přírodě ulehčujeme. Dbáme přitom vždy na zásady ochrany životního prostředí.


Využijte vysokých cen železa, mědi, mosazi, kabelu, hliníku a dalších kovů. Využijte těchto cen a prodejte je k nám, protože máme za ně jedny z nejvyšších cen v České republice. Vzhledem k předpokladům se takto vysoké ceny kovů neudrží dlouho!


Společnost Pražské služby, a. MČ Praha kde je sběr a svoz realizován prostřednictvím společnosti KOMWAG, podnik čistoty a údržby města, a. UPOZORNĚNÍ: Odkládané předměty musí být zbaveny zbytků jídel! Kontejnery na plechovky - hliník (Portál hlavního města Prahy). Magistrát hlavního města Prahy a městská část Praha ve snaze rozšířit systém sběru tříděného odpadu, zahájila pilotní projekt na sběr nápojových plechovek.


Kontejner bude přistaven k zadnímu vchodu do školy na sběrový papír a hliník, odvezen bude n. Sběrny druhotných surovin v Praze-východ a okolí. To ale neznamená, že máme zastavit sběr vytříděného drobného hliníkového odpadu, stále je to hodnotná surovina,“ upozorňuje Tylová. Výroba nového hliníku z bauxitu je podle Iva Kropáčka z Hnutí Duha o energeticky náročnější, než jeho výroba z vytříděného hliníku. Na základě těchto skutečností a vzhledem k rostoucímu počtu podnětů od občanů hlavního města se Magistrát hl. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba OBR služby, s. Prahy rozhodl spustit pilotní projekt na sběr a svoz nápojových plechovek.


Jedná se o MČ Praha Praha a Praha - Klánovice. Pro pilotní projekt byly vybrány celkem městské části hl. Tento katalog sběren slouží k přehlednému zobrazení výkupen kovů, kam můžete přinést k výkupu železný šrot. Přehled ceníku pro výkup kovů jednotlivých kovošrotů.


Pokud se chcete zbavit starého železného šrotu, mědi, hliníku , katalyzátorů či autobaterií, je nejlepší najít nějakou sběrnu, která provádí výkup kovů a výkup kovového odpadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky