pátek 26. května 2017

Přenosný chladící box

Přenosný chladící box

Silikomart Termický box na dorty plast, přenosný prům. Víceúčelový box se čtyřmi eutetickými destičkami k udžení teploty vychlazeného dortu. Box se skládá z podnosu, který může sloužit jako tác na jednohubky (rozdělen na přihrádek), tak i jako servírova. Přenosný chladicí pasivní box vyrobený z plastu. Díky robustní konstrukci lze chladící box využít i jako židly.


Zavírací systém je bytelný a zabrání samovolnému otevření. Vybírejte si Přenosné lednice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hledáte dobrou a současnou mini chladící skříň Pro testování léků na internetu.


Máte nějaké dotazy ohledně Mini Coolbox pro léky? Chladící box chladící , chladící účinek 22h, objem 26l Moderní chladící přenosný box uchová vaše potraviny a nápoje chladné po dobu až hodin. Jestliže se chystáte k vodě či na chalupu tento chladící box vám poskytne perfektní úschovu potravin.


Přenosný chladící box

S chladícími vložkami, které ovšem nejsou součástí balení. Vybaven kolečky a prodlouženou rukojetí pro snadný transport. Vnitřní objem litrů pojme velké množství potravin. Do chladicího boxu lze pohodlně umístit i 2L lahve s nápojem.


Pohodlně také pojme lahví. Vybírejte si Chladící tašky a boxy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Chladicí boxy skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Praktický přenosný chladící box - objem až litrů.


Naprosto tichý provoz chladícího agregátu, jednoduše zasunete do zapalovače ve vozidle. Udrží potraviny dlouho čerstvé a svěží na výletech, pikniku či v kempu v přírodě. Přenosná chladnička je nedocenitelnou vychytávkou pro kempování,. Chladničky, chladící boxy, ohřívače, Carvin autodoplňky.


Dokáže udržet obsah chladný a. Campingaz Chladící box Powerbox Plus 28L. Curver chladící box 32L od 5Kč - Heureka. Velký kvalitní přenosný chladící box Inzerát byl odebran z oblíbených. Lednice do auta chladící box Inzerát byl odebran z oblíbených. Pojme až plechovkových piv.


Vnější materiál je z odolného bílého plastu s ochranou proti UV záření, speciální mikrobuněčná izolace. Ideální na cesty, lze si na ní i sednout. Kovové části z nerezové oceli. Všechny boxy jsou vybaveny sklopnými. Připojení do zásuvky zapalovače 12V DC ve vozidle.


Vhodné je vložení namražených chladících polštářků nebo zmrazených nápojů do boxu k potravinám, prodlouží se tím doba použití. Ovšem nedocenitelný je zejména ABS monitor, který za všech okolností ochrání autobaterii před úplným vybitím. Tento systém totiž v případě nutnosti vypne chladicí box. Autochladnička ochladí nápoje.


Přenosný chladící box

Jedná se o dvou ventilátorový systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky